Halfdan

Hørelære/Musikteori, Klaver, Trompet
Dygtig, motiveret og imødekommende underviser.

Om Halfdan
Jeg er rytmisk trompetist og mit hovedfokus er improvisation. Til dagligt studerer rytmisk trompet på Det Jyske Musikkonservatorie i Aarhus.

Jeg spiller en masse musik i min hverdag, og har meget erfaring inden for diverse rytmiske genrer. Mit hovedfokus er jazz og improvisationsmusik såvel som komposition.

Undervisning
Som trompetlærer vil jeg tage udgangspunkt i det du synes er spændende. Jeg vil rigtig gerne hjælpe andre til at finde den glæde ved musikken som jeg har.

Om det bliver gennem højskolesange, jazz, pop, balkan, folkemusik, komposition eller noget helt andet, det må vi finde ud af sammen.

For at spille trompet skal vi selvfølgelig også fokusere på teknik. Jeg tager udgangspunkt i mantraet, ‘luft og sang’. Vi træner øret og vejrtrækningen så trompeten kan blive en forstærker for den musik du har inden i dig.

Første lektion
Den første lektion vil vi snakke om din baggrund for musik. Hvad du synes er spændende og hvad vi skal fokusere på. Så vil vi spille nogle ‘basic’ øvelser for at komme godt i gang med det tekniske fundament.

Underviser også hos dig?

Ja. Kørselsgebyr skal dog påregnes.

Onlineundervisning

Halfdan tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 200kr.
45 minutter: 275kr.
60 minutter: 350kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Halfdan og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked