Hanne A.

Bas, Elbas, Guitar, Klaver, Rytmisk guitar, Sang, Trommer
Meget erfaren trommeslager tilbyder trommeundervisning på alle niveauer og alderstrin.

Om Hanne

Konservatorieuddannet med udmærkelse fra PIT i Los Angeles, 35 års erfaring som underviser og professionel trommeslager. Specialiseret i online undervisning.

De mange års undervisningserfaring kommer fra min egen trommeskole i San Francisco, som altid har været meget populær og har haft venteliste. Langt de fleste elever har, efter jeg er flyttet til Danmark, valgt at fortsætte undervisningen online.

Jeg har også undervist i DrumWorld San Francisco, Musicians Institute i Los Angeles, The Lakes Music School i Las Vegas og i konservatorietiden på Rytmisk Børneskole i København.

Hvordan det hele begyndte

Det har altid handlet om musik. Som barn sang jeg flerstemmigt med min søster og min mor, der var musiklærer – det satte noget i gang.

Som skolebarn fik jeg klaverundervisning og var i mange år del af Højmarkskolens Kor (dirigeret af Poul Jørn Gadeberg), som turnerede og var et af de bedste skolekor i Danmark.

Jeg valgte tidligt trommerne, men har sideløbende lært guitar, klarinet, saxofon, bas, vokal og klaver, valgte musiklinen på Esbjerg Gymnasium og gik på Holstebro Højskole på musiklinjen.

International erfaring

Efter at have gennemført et år på Musicians Institute (PIT) i Los Angeles med udmærkelse blev jeg færdiguddannet på Rytmisk Musikkonservatorium i København. Samtidig deltog jeg i et undervisningsforløb, hvor jeg studerede slagtøj hos Bent Lylloff sammen med Safri Duo.

Jeg har desuden været heldig at få undervisning af fantastiske lærere såsom Ed Thigpen, Joe og Jeff Porcaro, Ralph Humphrey, Steve Houghton, Chuck Silverman og også Dom Famularo (New York), der knyttes direkte til de legendariske trommelærere: Sanford Moeller, George Lawrence Stone og Billy Gladstone.

Mine først spillejobs var for 40 år siden, kort derefter startede jeg med at undervise. Jeg har været professionel trommeslager og underviser hele mit liv og har spillet/indspillet/turneret med The Platters, Crown Princess Show Band, Legends In Concert (Las Vegas), Calamity Jayne, Keystone Revisited, Tony Saunders, Jeff Pevar, Bill Champlin, Slick Aguilar, Bill Hampton, Celia, Will Russ, Tammy Graham, Will Rose og mange mange flere.

Om undervisningen

Det allervigtigste er, at man har det sjovt og godt med at spille og får selvtillid – så spiller man bedre og øver sig mere. Sammen sætter vi mål baseret på, hvad du gerne vil opnå, og evaluerer løbende.

Du får hjælp til at finde dit eget udtryk og til at gøre din øvning både effektiv og spændende, og du vil kunne se tydelige fremskridt, hver gang vi mødes.

Jeg anbefaler ugentlig undervisning og hjælper gerne med at få video og lyd på plads, hvis din undervisning er online.

Stor undervisningserfaring på alle niveauer

Du er velkommen, lige meget om du er begynder eller spiller professionelt. Vi starter med at tage en snak, planlægger dit undervisningsforløb baseret på dine behov, mål og håb og vælger undervisningsmateriale ud fra dette.

Soloundervisning tilbydes pt. hos dig eller online. Mit online studie har video og audio i topkvalitet. Alle niveauer fra begyndere til konservatorieelever og professionelle og alle aldersgrupper fra 4-120 år er velkomne.

Jeg har 35 års erfaring i at undervise alle, også elever med handicaps og indlæringsvanskeligheder.
Også voksne, der aldrig før har spillet, er det fantastisk at undervise. Det er aldrig for sent og voksne elever lærer ofte hurtigere and børn.

Underviser også hos dig?

Ja, Hanne underviser hos dig mod aftalt transportgebyr.

Onlineundervisning

Hanne A. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Hanne A. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 250 kr.
45 minutter: 325 kr.
60 minutter: 399 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Hanne A. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked