Hasse B.

Trommer
Empatisk og lyttende underviser med gode evner for både improvisation og konkret rytmisk forståelse.

Om Hasse
Jeg hedder Hasse og er 32 år. Jeg er uddannet musiker ved Det Rytmiske Musikkonservatorium 2017.

Jeg arbejder lige nu på fuldt tryk, med min videre karriere som udøvende musiker og underviser, og har i de seneste år arbejdet med mine projekter Mana Pool, G-Bob Orchestra og SØLVSOL, der alle arbejder med vidt forskellige udtryk og indenfor diverse genre.

Jeg kommer fra et musikalsk hjem, med en mor som musiklærer og far som jazz-entusiast, hvilket utvivlsomt har givet mig en fundament for selv at kaste mig ud i et liv som musiker.

Undervisning
Jeg finder stor glæde ved at kombinere forskellige metoder og fremgangsmåder i min undervisning, hvor jeg bygger på konkrete musiske redskaber (teknik og teori), men også leg og masser af spil.

Dette giver mine elever en nuanceret og inspirerende tilgang til musikken.

Empati og at lytte er en vigtig del af min undervisning. En stor kvalitet ved mig som underviser (hvis jeg lige må rose mig selv lidt…), er min evne til at forstå elevernes behov, niveau og lyst for derudfra at kunne justere og tilpasse min undervisning.

Det er for mig alfa/omega, at mine elever går fra en musik-time med lyst til at spille musik. Ikke med følelsen af, at skulle præstere. Fremskridt (og lektier) er vigtigt, men jeg er nødt til at motivere mine elever gennem deres behov, og ikke mine.

Første lektion
Den allerførste del af den allerførste lektion med mig, vil lægge vægt på at udvinde tre vigtige informationer fra eleven: Hvilket niveau de er på, hvorfor de elsker at spille og hvor de drømmer at nå hen med musikken.

Jeg kræver bestemt ikke et dybt, klogt eller ambitiøst svar, men bare et hint af hver information, hjælper mig meget med at tilrettelægge min undervisning.

Så hurtigt som muligt vil resten af lektionen handle om at spille sammen. Eleven er mere end velkommen til at præsentere en idé vi kan spille sammen om, men ellers skal det være så frit som muligt. Simpelthen for at få berøring med trommerne.

Underviser også hos dig?

Ja. Kørselsgebyr skal dog påregnes.

Priser

30 minutter: 225kr.
45 minutter: 300kr.
60 minutter: 375kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Hasse B. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked