Henrik K.

Keyboard, Klaver
Levende og spontan, men også reflekterende og lyttende underviser med en ph.d. i pædagogik og en musikererfaring på over 30 år.

Om Henrik
Henrik Kasch har spillet jazz og rytmisk improvisationsmusik i over 30 år i combos og bigbands, fx Tip Toe Bigband. Han har udgivet poprockmusik på Fox Records og er nu pladeaktuel på Imusician: Kasch Records med Poetic Jazz Music Vol. 1. Han har undervist privatelever i elementært klassisk klaver samt i rytmisk klaver/keyboard og arbejdet med kompositionssoftware.

Om undervisningen
Undervisningen for de meget øvede lægger vægt på arbejdet med udtryk og klang samt improvisationspraksis og -teori. For de noget øvede lægges der vægt på grundlæggende arbejde i dybden med udtryk og improvisation med udgangspunkt i praktisk anvendt harmoni- og skalalære, almindeligt anvendte kirketonearter, bluesskalaer, licks og kromatik. For letøvede er der fokus på bluesklaver og pentatonskala(er) med blues-udvidelse evt. krydret med bebopskalaer og -harmoniforståelse i forlængelse af bluespraksis med henblik på at få et afslappet overskud i bluesspillet. For begyndere er der fokus på ‘the three-finger grip’ og arbejdet med fingersætning, indledende rytme- og node- og becifrings(‘akkord’-)lære, hvor der lægges vægt på at få melodi og akkorder til at hænge musikalsk sammen.

Den første lektion
Du fortæller mig, hvad du gerne vil lære, hvad du godt kan lide. Så spiller vi lidt for hinanden og måske jammer vi også lidt sammen (hvis du har lyst), og så udarbejder vi i fælleskab en foreløbig plan for, hvad vi skal arbejde med og hvordan. Jeg tager materialer med som inspiration, links til YouTube, programmer og apps, du kan bruge.

Underviser også hos dig?

Ja, Henrik underviser kun hos eleven. Et mindre kørselsgebyr kan forekomme alt efter afstand.

Onlineundervisning

Henrik K. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Henrik K. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 250 kr.
45 minutter: 325 kr.
60 minutter: 399 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Henrik K. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked