Isabel S.

Sang, Violin
En tålmodig og forstående underviser

Om Isabel
Jeg har sunget og spillet violin siden jeg var ca. 5-6 år. Jeg har holdt min interesse ved lige, sørger for at lære nyt hele tiden og går selv til undervisning. Jeg synger lette operasange på tysk, italiensk og engelsk. Jeg ved hvor vigtig sang er, hvis man vil lære et nyt sprog eller blive bedre – her er sang helt klart en måde, hvorpå man kan blive bedre til at tale flydende og udtrykke sine følelser. Violin og violinspil er for mig både sprog og leg, hvor vi begynder med første position uden “fortegn” (# og b).

Om undervisningen
Det er vigtigt at læring og sjov følges ad, så både underviser og elev kan glæde sig til næste time. Jeg er åben over for idéer og musikstykker, som eleven gerne vil lære. Er der noget, jeg ikke kender, eller ønske om nogle noder, jeg ikke har, så vil jeg sætte mig ind i det og skaffe noderne til næste lektion.

Den første lektion
Er det første gang, kan du evt. give besked på forhånd om, hvad du ønsker at lære at synge/spille eller selv have noder med. De første 5-10 minutter varmer vi op, og så går vi i gang. Er det en violinlektion, forventer jeg, at du selv har en violin, som passer til dig. Vi snakker lidt om dine ønsker, varmer op med f.eks. skala og bueøvelser for derefter at spille et violinstykke, du synes om. Jeg glæder mig til at lære dig at kende!

Underviser også hos dig?

Ja, Isabel underviser kun online eller hos eleven. Et mindre kørselsgebyr kan forekomme alt efter afstand.

Onlineundervisning

Isabel S. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Isabel S. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 125 kr.
45 minutter: 200 kr.
60 minutter: 250 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Isabel S. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked