Jacob L.

Trommer
Erfaren jazztrommeslager tilbyder undervisning til både begynder og øvede.

Om Jacob
Jacob er freelance trommeslager, primært i Danmark og Sverige, og spiller med nogle af de største talenter på den Københavnske jazzscene. Han har spillet trommer, siden han var 9 år gammel, og han har fået både rytmisk og klassisk undervisning på anerkendte skoler som Skurups Folkhögskola og Syddansk Musikkonservatorium.

Undervisningen
Jacob underviser på alle niveauer, og han ønsker at dele den kundskab, han har taget til sig under hans musikalske dannelse. I undervisningen vil der bl.a. blive brugt tid på:
– Grundlæggende teknik
– Koordination
– Groove, comping og fills
– Rudiments
– Genrer

Jacob beskæftiger sig på fuldtidsplan med jazz, men har også kompetencer i at undervise i genrer som funk, latin, rock og pop.

Første lektion
Jacob tager altid udgangspunkt i elevens egne ønsker og behov for at etablere glæden ved at spille og øve sig. Han går op i at møde alle elever i øjenhøjde, og han ønsker, at hver elev skal føle sig hørt og godt tilpas i valg af repertoire og undervisningsform. Parallelt med disse ting lægger Jacob vægt på at arbejde med – og integrere den grundlæggende trommeteknik, hvilket er til hjælp, uanset hvilken genre man gerne vil beskæftige sig med.

Underviser også hos dig?

Ja, Jacob kan komme til eleven mod et mindre kørselsgabey (aftales alt efter afstand). Ellers underviser Jacob i Kødbyen, Kbh. V.

Priser

30 minutter: 200 kr.
45 minutter: 275 kr.
60 minutter: 350 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Jacob L. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked