Jacob Me.

Percussion, Trommer
Jacob er en støttende og udfordrende underviser, der trækker på sine 40 års erfaring bag trommerne for at hjælpe sine elever med at nå deres fulde potentiale.

Om Jacob
Jacob er en alsidig jazztrommeslager, percussionist, komponist, producer og underviser med en stor kærlighed til en bred vifte af musikalske genrer. Han er født og opvokset på Frederiksberg i København og har rejst og spillet internationalt. Jacob er kendt for hans stærke, energiske swing og solide funk-pocket samt hans dybtgående kendskab til calypso, afro-cubanske og brasilianske grooves. Han har studeret afro-brasilianske rytmer hos trommeslageren Paulinho Black i Rio De Janeiro og har spillet med sambaskolen G.R.E.S. Acadêmicos da Rocinha. Efter hans tid i Brasilien, flyttede Jacob til New York i 1994, hvor han hurtigt etablerede sig på musikscenen og spillede på mange af de legendariske klubber såsom Blue Note, The Iridium og Smalls. Jacob har derudover spillet på en række internationale festivaler og spillesteder, herunder Blue Note i Seoul, Montreal Jazz Festival, Copenhagen Jazz Festival samt turneret over hele verden. Han har spillet/indspillet med navne som Debbie Cameron, Eric Alexander, Sam Yahel, Thomas Fryland, Clark Terry m.fl., og efter at have boet i New York i 23 år, flyttede Jacob tilbage til København i 2017, hvor han har arbejdet med en række lokale musikere, herunder Jesper Thilo, Thomas Clausen, Ben Besiakov, Jesper Løvdal og Bob Rockwell samt næste generation af jazzmusikere, navnlig Felix Moseholm, Pelle von Bulow, Anders Malta, Andreas Toftemark og Søren Høst.

Om undervisningen
Jacob lægger undervisningen vægt på følgende:

  • At skabe et positivt og støttende læringsmiljø, hvor eleven føler sig tryg og opmuntret til at lære og udforske sin musikalitet.
  • At undervise i grundlæggende teknikker, rudiments, nodelæsning, koordination, groove, improvisation.
  • At tilpasse undervisningen til elevens niveau og behov og give feedback og vejledning til at forbedre elevens færdigheder.
  • At opmuntre til kreativitet og improvisation og hjælpe eleven med at udvikle sin egen musikalske stemme.
  • At lære eleven at spille sammen med andre og udvikle færdigheder i at lytte og kommunikere musikalsk med andre musikere.
  • At introducere eleven til forskellige musikalske stilarter og genrer og hjælpe eleven med at udvikle en bredere musikalsk forståelse og smag.

Den første lektion
I den første lektion vil Jacob først og fremmest bruge tid på at lære dig at kende og forstå dine musikalske mål og ønsker. I vil tale om dine tidligere erfaringer med musik (hvis du har nogen), og også om dine interesser og musikalske præferencer. Jacob vil også tale om, hvordan man øver effektivt, og give dig nogle øvelser, som du kan arbejde videre med derhjemme. Alt i alt vil den første lektion primært handle om at opbygge en god forståelse for dine mål og musikalske interesser, introducere grundlæggende teknikker og teori og lægge fundamentet for en god lærer-elev-relation, hvor du føler dig tryg og motiveret til at fortsætte din musikalske udvikling.

Underviser også hos dig?

Ja, Jacob kan også komme til eleven mod et mindre kørselsgebyr (aftales alt efter afstand). Ellers foregår lektionerne på Ørnevej, 2400 Kbh. NV.

Onlineundervisning

Jacob Me. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Jacob Me. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 250 kr.
45 minutter: 325 kr.
60 minutter: 399 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Jacob Me. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked