Jacob N.

DJ, Elektronisk musik, Musik- og lydproduktion
Pædagogisk underviser med fokus på elevens mål.

Om Jacob
Jeg har arbejdet intensivt med musik i flere år og dyrker alt andet musik en mainstream musik – fra techno til jazz og cubansk disco. Jeg har spillet på klubber i Prag, Norge, Sverige og Danmark. Jeg spiller jævnligt på Culture Box, men har også haft min gang på Hangaren, Module og Et Andet Sted.

Om undervisningen
Først og fremmest er det vigtigt for mig at vide, hvad ens mål og drømme er i forhold til musik. Ikke alle har lyst til at rejse verden rundt og være smart DJ. Dernæst vil sørge for, at vi opbygger nogle sunde vaner i forhold til at nå de mål, eleven sætter. Dernæst er det selvfølgelig vigtigt for mig at lytte til, hvad eleven ønsker at lære – når det er sagt, skal det jo også helst være noget der giver mening i forhold til hvor man står nu, og jeg vil guide derhen bedst muligt.

Jeg underviser i DJ’ing og i at spille med 3 afspillere. Derudover kan jeg undervise i at lave techno i Ableton samt sound design. Jeg har desuden en masse synths og andet hardware, jeg kan undervise i.

Den første lektion
Til første lektion vil jeg prøve at skabe en relation og få eleven til at føle sig godt tilpas – det kan være svært at møde et nyt menneske for første gang i en kreativ ramme. Jeg vil spore mig ind på hvad dine drømme og ønsker er, og så vil jeg snakke lidt om rutiner og metoder, så vi sørger for at sikre nogle gode vaner, der imødekommer det mål, vi sammen sætter os. Herefter er det naturligvis bare i gang!

Underviser også hos dig?

Ja, Jacob kan også komme til eleven mod et mindre kørselsgebyr (aftales alt efter afstand). Ellers foregår lektionerne i Hallandsgade, 2300 Kbh.

Onlineundervisning

Jacob N. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Jacob N. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 175 kr.
45 minutter: 250 kr.
60 minutter: 300 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Jacob N. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked