Jacob Pr.

Akustisk guitar, Guitar, Rytmisk guitar
Guitarundervisning med fokus på elevens udvikling.

Om Jacob
Jeg har primært bevæget mig indenfor blues og rockmusik, men har også spillet og optrådt med mange andre stilarter. Jeg har medvirket i over 200 koncerter i mit musikalske liv både i bands og som støttende musiker til andre kunstneres koncerter. Jeg har arbejdet som musiker i 4 år og har undervist i 6 år.

Om undervisningen
Jeg lægger vægt på hvad eleven gerne vil have ud af undervisningen. Det kan være en forhåbning om at blive bedre til en bestemt musikgenre eller guitarteknik etc. Så det er vigtigt for mig konstant at mærke efter med eleven, for at sørge for at vi griber fat om de ting der er vigtigt for eleven at kunne.

Så er det op til mig at finde den bedste måde at gøre det på.

Første lektion
Første forløb ville jeg typisk prøve at finde en sang der ligger til elevens eksisterede kundskaber, som der forhåbentlig kan give mig et hurtigt indblik i hvor eleven er i sin udvikling.

Så ville vi spille den sang, for så at tackle de udfordringer der nu måtte være.

Onlineundervisning

Jacob Pr. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Jacob Pr. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 250 kr.
45 minutter: 325 kr.
60 minutter: 399 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Jacob Pr. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked