Jan S.

Bas, Elbas, Hørelære/Musikteori, Komposition, Kontrabas
Professionel og entusiastisk underviser med erfaring fra rock, jazz og orkestermusik.

Om Jan
Jan er musiker og komponist og har turneret med sin musik i hele Europa. Som teenager begyndte Jan med at spille rock og metal, og da han var sytten år gammel blev hans første musikvideo spillet på TV. Siden dengang er paletten blevet udvidet, og Jan har siden spillet med bl.a. Aalborg Symfoniorkester, Nordkraft Big Band og Gilad Hekselman.

Om undervisningen
Elbas og kontrabas: Lad os spille sange, som du bedst kan lide! Gennem sangene vil du lære om en god spilleteknik og om musikteori. Fokus vil altid være på at have det sjovt med musikken – man lærer bedst, når man er motiveret, og når man har det fedt!

Hørelære/musikteori: Vil du lære at høre farver af forskellige toner og akkorder? Vil du lære om nodelæsning? Der er mange musikalske færdigheder, som kan ændre den måde du spiller og oplever musik på. Gennem undervisning i hørelære og musikteori vil du blive en bedre musiker.

Komposition: Selv en lille melodi kan blive til en symfoni! Der er mange måder at skrive musik på, og mange værktøjer og kompositionsteknikker, som man kan blive inspireret af. Lad os lære om dem og skrive vores egen musik!

Den første lektion
Til den første lektion vil vi lære hinanden at kende og tale om den musik, som vi kan lide. Kort efter vil vi begynde med at spille – vi kan spille et nummer, som du vælger i forvejen, eller arbejde på et af de numre, som jeg kan lære dig med det samme. Lad os skrive om det og aftale nærmere, inden vi mødes 🙂

Gustav Tanghus Sørensen, elev fra instrumentundervisning.dk (25 år):
“Jan er en meget dygtig og venlig underviser. Fra den første lektion er der god stemning og man føler sig velkommen hos ham. Der er stort fokus på hvad man gerne vil opnå med undervisningen, hvor han tager udgangspunkt i ens niveau og hvilke mål, man har sat sig selv. Jeg ville gerne blive bedre til at spille bas og lære at læse noder samt mere basal musikteori. Det var Jan meget åben for, så han startede fra bunden med mig. Man har selv stor indflydelse på, hvad der kommer til at ske under lektionerne, og der er altid en dialog om, hvad der står på skemaet. Jeg har selv valgt de fleste af de sange, som vi øver, og det er meget motiverende at spille sange, man elsker. Jan er også god til at udpege ens forbedringer, når man ikke selv lægger mærke til dem. Alt i alt er Jan en meget motiverende underviser, som man tydeligt kan mærke brænder for musik.”
22. Januar 2024

Underviser også hos dig?

Ja, Jan kan komme til dig mod et mindre kørselsgebyr. Ellers foregår undervisningen hos Jan.

Onlineundervisning

Jan S. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Jan S. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 200
45 minutter: 275
60 minutter: 350

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Jan S. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked