Jasper

Elbas, Komposition, Kontrabas, Musik- og lydproduktion
Konservatorieuddannet bassist underviser i elbas, kontrabas, komposition samt musik- og lydproduktion. Underviser både begyndere, øvede og viderekomne.

Om Jasper
Mit navn er Jasper, jeg er 30 år og bor Sydhavn Kbh. Jeg har en bacheloruddannelse som rytmisk musiker, samt en kandidatgrad i komposition fra Syddansk Musikkonservatorium.

Jeg har mange års erfaring som bassist og har prøvet kræfter med adskillige musikgenrer. Har turneret i Danmark og store dele af Europa; både som sessionmusiker, men også som frontmand, arrangør og musical director for egne grupper.

Undervisningserfaring
Jeg har i løbet af de sidste 12 år undervist i elbas, kontrabas, guitar og sammenspil på musikskoler, folkeskoler, ungdomskoler og privat så er derfor også vant til at varetage elever i forskellige aldersgrupper. Store børn såvel som voksne.

Derudover har jeg haft op til flere fag og kurser i pædagogik under mit uddannelsesforløb.

Første lektion
Undervisningen er sjov, udfordrende og spontan. Og for mig, er det er afgørende, at der tages udgangspunkt i elevens forudsætninger – såsom; temperament, niveau, foretrukne genrer etc. Booker du en time med mig, vil den første lektion gå med at snakke lidt, lære hinanden at kende og spille noget musik.

Hvor?
Som udgangspunkt underviser jeg i mit øvelokale på Nørrebro. Send mig en besked for at høre mere.

Underviser også hos dig?

Nej. Undervisningen foregår i eget øvelokale på Nørrebro.

Onlineundervisning

Jasper tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video. Der er ekstra rabatter ved onlineundervisning. Se nederst. Hvis du køber turkort online, skal alle lektioner som udgangspunkt afholdes online.
Læs mere...

Videoundervisning

Jasper tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Der er ekstra rabatter ved onlineundervisning. Se nedenfor. Hvis du køber turkort online, skal alle lektioner som udgangspunkt afholdes online. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 200 kr.
45 minutter: 300 kr.
60 minutter: 400 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Ved onlineundervisning er der ekstra rabatter at hente. Du kan ikke bruge onlinerabatten og så få fysisk undervisning. Se herunder.


RABATTER VED FYSISK UNDERVISNING
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.

RABATTER VED ONLINEUNDERVISNING
Enkeltlektioner: 5 pct. rabat
5 ture: indkassering af introrabat plus 5 pct. rabat.
10 ture: 10 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion+)
15 ture: 12 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 13 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 15 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Du er nu kun 1-2 minutter fra at komme i gang med undervisningen! Vi svarer dig inden for 24 timer på hverdage, så udfyld blot formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt :)

Skriv til Jasper og kontoret

Dit navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked