Jeff W.

Akustisk guitar, Bas, Elbas, Guitar, Hørelære/Musikteori, Jazzguitar, Klaver, Komposition, Kontrabas, Rytmisk guitar
Min musik og undervisning er altid legende på en fokuseret måde, hvor det handler om at balancere åbenhed og målrettethed.

Om Jeff
Jeg har en formel træning fra San Francisco Conservatory Of Music, Norwegian Academy Of Music og Rytmisk Musikkonservatorium i København, hvor jeg har studeret jazzguitar og komposition ved bla. Julian Lage, Lage Lund og Ben Monder. Mine studier har givet mig en indsigt, jeg gerne deler ud af. Jeg har specialiseret mig i moderne jazzguitar, og taler gerne om det, men tror også på at dette giver generelle værktøjer til mange sammenhænge. Jeg har selv brugt det i sammenhænge med pop-, klassiske og elektroniske musikere, derudover har jeg skrevet musik for bl.a. film og teater.

Om undervisningen
Jeg tror, at man lærer bedst ved at prøve mange ting af og både arbejde fokuseret og målrettet, men også åbent og legende. Jeg underviser på tværs af alle genrer, idet jeg mener, at der er meget at lærer alle steder. Jeg har en generel tilgang og et stort vokabular af musikalske ressourcer, der gør det muligt for mig at undervise begynder og øvede på flere instrumenter. Mit speciale er guitar og komposition, hvor jeg kan undervise på højeste niveau.

Den første lektion
I den første lektion vil jeg forsøge at forstå hvad eleven vil og kan, og hvordan jeg kan hjælpe. Som oftest har jeg en lille øvelse eller sang med, som vi kan prøve at spille sammen. Oftest siger det meget bare at høre hvordan eleven spiller noget, de ikke kender i forvejen.

Underviser også hos dig?

Undervisningen kan foregå hjemme hos Jeff på Mølle Allé, 2500 København V og også gerne hos eleven mod et kørselsgebyr på 50,- pr. gang.

Onlineundervisning

Jeff W. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Jeff W. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 225 kr.
45 minutter: 300 kr.
60 minutter: 375 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Jeff W. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked