fbpx

Jens

Kontrabas
Kontrabas. Speciale: Jazz

Jens er noget så sjældent som, det man kunne kalde, en levende legende på kontrabassen og hører ubetinget til blandt eliten af danske jazzbassister og har gennem mange år vundet anerkendelse for sit lyriske og lydhøre spil, som er bredt funderet i en personlig stil, der altid tager godt vare om musikken. Jens har i 70erne haft mange opgaver med herboende og gæstespillende amerikanske jazzmusikere som f.eks. Dexter Gordon, Johnny Griffin, Ben Webster, Dizzy Gillespie, Roy Eldridge, Art Farmer, Clark Terry, Zoot Zims og Al Cohn, Thad Jones, Pepper Adams m. fl.

Lær fra den bedste

Jens er med mere end 50 års erfaring still going strong og dedikeret i alt, hvad han gør og finder stor glæde i at videreformidle et helt livs erfaringer på bassen til dig. Jens er læreren for dig, der vil lære af en af de allerbedste.

Jens siger om undervisningen:

”Har du lyst til at stifte bekendtskab med kontrabassen som jazzinstrument, og ønsker du undervisning, er du velkommen. Jeg lytter til dig, dit instrument og dit spil og til, hvad du ønsker, der skal komme ud af et undervisningsforløb. Der ligger stor inspiration i oplevelsen af, at det går fremad og begynder at lyde godt, derfor prøver jeg at ramme dit niveau, så det ikke bliver for svært.”

Underviser også hos dig?

Nej. Undervisningen foregår hos Jens i Åbyhøj.

Onlineundervisning

Jens tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video. Der er ekstra rabatter ved onlineundervisning. Se nederst. Hvis du køber turkort online, skal alle lektioner som udgangspunkt afholdes online.
Læs mere...

Videoundervisning

Jens tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Der er ekstra rabatter ved onlineundervisning. Se nedenfor. Hvis du køber turkort online, skal alle lektioner som udgangspunkt afholdes online. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 275 kr.
45 minutter: 425 kr.
60 minutter: 550 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Ved onlineundervisning er der ekstra rabatter at hente. Du kan ikke bruge onlinerabatten og så få fysisk undervisning. Se herunder.


RABATTER VED FYSISK UNDERVISNING
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.

RABATTER VED ONLINEUNDERVISNING
Enkeltlektioner: 5 pct. rabat
5 ture: indkassering af introrabat plus 5 pct. rabat.
10 ture: 10 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion+)
15 ture: 12 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 13 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 15 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Du er nu kun 1-2 minutter fra at komme i gang med undervisningen! Vi svarer dig inden for 24 timer på hverdage, så udfyld blot formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt :)

Skriv til Jens og kontoret

Dit navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked