Jens

Guitar, Jazzguitar, Rytmisk guitar
Jazzguitar.

Jens er en etableret, virtuos jazzguitarist, komponist og bandleder på den danske jazzscene. Han har fået sin uddannelse på det Jyske Musikkonservatorium i Aalborg på Rytmisk Individuel Musikuddannelse, som han afsluttede i 2014 med en meget flot afgangskoncert.

Derudover har han vundet flere priser – både årets ‘JazzClasher’ i 2015 og ‘Året nye Nordjyske jazznavn’ i 2012.

Jens er underviseren for dig, der gerne vil dygtiggøre dig inden for jazzgenren på guitaren. Her finder du så næppe heller en bedre underviser. Jens er en dedikeret musiker og underviser med en smittende kærlighed til musikken, som helt sikkert vil kunne tænde op under dit engagement i musikken.

Underviser også hos dig?

Nej. Undervisningen foregår i Jens' øvelokale.

Priser

30 minutter: 200 kr.
45 minutter: 300 kr.
60 minutter: 399 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Jens og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked