Jens V.

Klarinet
Grundig og målrettet underviser i afslappede omgivelser.

Om Jens
Jens Vrå er uddannet klarinettist på Det Jydske Musikkonservatorium.

Han har i mange år levet som freelance-musiker, først med hovedvægt på orkesterarbejde og senere primært som kammermusiker.

Gennem årene har han spillet i flere faste ensembler. Siden 2019 har han været medlem af Trio Lido, som er en traditionel klarinettrio med cello og klaver.

Desuden arbejder han sammen med flere pianister både herhjemme og i udlandet. Jens komponerer også, og han har skrevet en lang række værker for små ensembler samt en del vokalmusik.

Erfaring som underviser
Som underviser har Jens over 30 års erfaring. Han har haft ansættelser på forskellige musik- og aftenskoler.

Siden 2016 har han været lærer på Byens Musikskole i København, og ved siden af musikskolearbejdet har han drevet sin egen private undervisningsvirksomhed, hvor han har undervist utallige elever gennem tiden.

Undervisning
Helt overordnet arbejder jeg med to hovedområder: musikforståelse og tekniske færdigheder.

En typisk lektion vil bestå af en teknisk øvelse, et solostykke/etude samt en duet eller en melodi med klaverledsagelse, som vi spiller sammen. Dette kan tage mange former afhængig af, hvor langt du er, hvilken genre du foretrækker, og hvor ambitiøs du er.

Jeg lægger stor vægt på sammenspillet, da musik er sjovest, hvis man deler det med andre. Det er faktisk også muligt at deltage i sammenspil med andre klarinetelever af og til.

Hvordan balancen skal ligge mellem øvelser og musikstykker, finder vi ud af i fællesskab. Du bestemmer selvfølgelig også selv, hvilke genrer du helst vil beskæftige dig med. Jeg er selv klassisk uddannet, men underviser også gerne i jazz, underholdningsmusik o.a.

Undervisningen foregår i nogle dejlige, lyse øvelokaler i København NV.

Første lektion
Den første gang sættes der tid af til en snak, hvor jeg hører om dine ønsker og forventninger til den undervisning, vi skal i gang med.

Hvis du har spillet tidligere, vil jeg bede dig spille lidt for mig, så jeg kan bedømme, hvilket niveau du ligger på, hvad dine tekniske udfordringer måtte være, og hvor vi med fordel kunne starte med at tage fat.

Er du nybegynder, går vi stille og roligt i gang. I første omgang handler det om at få klarinetten til at sige noget! Heldigvis vil næsten alle kunne spille nogle toner efter den første time. Alt kommer til at foregå i dit tempo.

Underviser også hos dig?

Nej, undervisningen foregår hos Jens.

Onlineundervisning

Jens V. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 250 kr.
45 minutter: 325 kr.
60 minutter: 399 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Jens V. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked