Jeppe B.

Elbas, Klaver
Erfaren bassist tilbyder undervisning i bas til både begyndere og øvede. Der tilbydes også klaverundervisning til begyndere.

Om Jeppe
Mit navn er Jeppe, og jeg mangler det sidste år på kandidatuddannelsen på musikkonservatoriet i Aalborg. Jeg kan tilbyde basundervisning til både nybegyndere og øvede.

Om undervisningen
For mig er det vigtigt, at vi tager udgangspunkt i de genrer/numre, du selv godt kan lide, men jeg vil gerne komme med forslag og finde materiale, jeg mener passer til dig. Jeg vil skræddersy undervisningen efter dit behov, så kan du blive fortrolig med bassen, og samtidig hjælpe dig med at finde din egen stil, lære at give slip og have det sjovt med at spille musik.

En bred vifte af genrer
Jeg har erfaring med en bred vifte af genrer: rock, soul, funk, hiphop, pop, folk, reggae, blues og elektronisk musik. Vi kan bl.a. arbejde med teknik, groove, time, skalaer, plekterteknik, thumb bass, kendskab til gear og lyddesign, komposition, noder m.m.

Underviser også hos dig?

Nej. Undervisningen foregår hjemme hos Jeppe eller i et øvelokale.

Onlineundervisning

Jeppe B. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 200 kr.
45 minutter: 275 kr.
60 minutter: 350 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Jeppe B. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked