Jesper L.

Trommer
Få fokus på at udvikle gode vaner, sådan at du hurtigt opnår fremskridt bag trommerne.

Om Jesper
Jesper er selv uddannet trommeslager og underviser fra Syddansk Musikkonservatorium i Odense og Codarts i Rotterdam. Han har stor erfaring med at undervise både børn og voksne på alle niveauer i både trommer og sammenspil. Ud over at være underviser spiller Jesper også i flere forskellige bands, med erfaring fra turnéaktivitet rundt i Europa.

Om undervisningen
Undervisningen indeholder:

• Indgående arbejde med puls og grooves
• Indførelse i forskellige genrer, som f.eks. rock, pop, jazz, latin m.m.
• Improvisation og fills
• Undervisning i god stikteknik og ergonomi bag trommerne
• Introduktion og arbejde med rudiments og stickings

Undervisningen vil også i høj grad være bundet op på en musikalsk kontekst, sådan at man hurtigt får fornemmelsen af, hvordan man kan koble øvelserne til musik. Jesper vil også have fokus på at udvikle gode vaner, sådan at I sammen hurtigt opnår fremskridt bag trommerne.

For MGK-/konservatorieforberedende undervisning vil vi arbejde med:

• Stilkendskab, herunder rock, funk, latin og jazz
• Avancerede koordinationsøvelser
• Transskriptioner af trommeslagere
• Nodelæsning – herunder både ensemble sheets og etuder
• Hørelære og teori
• Udvikling af flow og brug af rudiments på sættet

Jesper vil desuden også gerne hjælpe med at være banddoktor ifb. med optagelsesprøver på MGK, Konservatoriet eller lignende uddannelser.

Den første lektion
Undervisningen vil tage udgangspunkt i elevens ønsker samt de krav, som er til evt. optagelsesprøver. Som underviser finder Jesper det grundlæggende vigtigt, at I har det sjovt i undervisningslokalet, da han tror på, at det er det bedste udgangspunkt for læring.

 

Underviser også hos dig?

Jesper underviser i eget øvelokale eller kører hjem til eleven inden for en radius af 8 km. mod et kørselsgebyr på 50 kr.

Onlineundervisning

Jesper L. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Jesper L. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 225 kr.
45 minutter: 300 kr.
60 minutter: 375 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Jesper L. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked