Joachim

Elbas, Guitar, Klaver, Kontrabas
Rutineret musiker med stor undervisningserfaring. Hovedfag: elbas og kontrabas. Underviser på alle niveauer på bas samt på begynder til godt øvet niveau i guitar og klaver.

Om Joachim
”Jeg er en erfaren musiker på 39 år. Jeg underviser i elbas og kontrabas som hovedfag og i guitar og klaver som bifag. Jeg lægger vægt på, at materialet svarer til elevens niveau så eleven får positive oplevelser.

God kommunikation
Jeg lægger også vægt på god kommunikation, så det er tydeligt for eleven, hvad jeg vil (formidling) og på træning af elementære færdigheder på instrumentet, som er brugbare i diverse sammenhænge.bas

Det er vigtigt for mig at skabe motivation for eleven og indsigt, så vedkommende selv forstår i en sammenhæng hvordan han/hun spiller.”

50 pct rabat på introlektionen
Du får som ny elev 50 pct. i rabat på de første 30 min. af introlektionen, forudsat at du køber mindst et 5-turs kort efterfølgende.

Underviser også hos dig?

Jeg ønsker at undervise hjemme i privaten og evt hos eleven i en radius af fem kilometer fra min bopæl i Aalborg og Nørresundby. Pris for transport aftales gerne indbyrdes (25-50 kroner)

Priser

30 minutter: 225 kr.
45 minutter: 300 kr.
60 minutter: 375 kr.

Rabatter

Som ny elev får du altid 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen, hvis du efterfølgende køber mindst et 5-turs kort.

5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat.
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Skriv til Joachim og kontoret
Vi vender hurtigt tilbage med mulige tider
Dit navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked