Jørgen Ø.

Akustisk guitar, Bas, Elbas, Guitar, Rytmisk guitar, Trommer
Jeg sætter strukturen, samtidig med at jeg er åben og lyttende.

Om Jørgen
Jeg har spillet siden jeg var 14 år (er nu 71) og har altid taget ud og spille for et publikum. Startede med Blues, Rock, Pop og på det sidste mest Bossa/Jazz. Jeg er uddannet indenfor teknik og økonomi og har altid haft almindeligt job indenfor det felt, men har siden jeg studerede sideløbende undervist i musik på ungdomsskoler, fritidsklub og privat.

Om undervisningen
Målet er, at eleven får noget ud af undervisningen og føler sig tryg og godt tilpas. Jeg tager selvfølgelig altid udgangspunkt i, hvilket niveau eleven er på i sin udvikling. Så kigger jeg efter hvilket potientiale og evt. begrænsninger eleven har for at udnytte det bedst muligt, og samtidig forsøger jeg at hjælpe med at guide/finde en vej fremadrettet.

Den første lektion
Jeg vil begynde med så småt at finde ud af, hvor eleven er niveaumæssigt, og hvad eleven har af ønsker/forventninger til undervisningen. Og så synes jeg det er vigtigt, at eleven oplever at have fået noget med brugbart hjem.

Underviser også hos dig?

Ja, Jørgen kan også undervise hos eleven mod et mindre kørselsgebyr (aftales alt efter afstand). Ellers foregår lektionerne i Julianelund, 3000 Helsingør.

Onlineundervisning

Jørgen Ø. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Jørgen Ø. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 125 kr.
45 minutter: 200 kr.
60 minutter: 250 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Jørgen Ø. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked