Johan O.

Klaver, Klaver for begyndere
Johan er en rolig og tålmodig underviser, som imødekommer elevens ønsker og behov.

Om Johan
Johan er i 20’erne og har spillet klaver siden han var 7-8 år. Han har haft musik på A-niveau i gymnasiet, hvor han uden for skoletiden underviste studerende fra de andre musikklasser på begynderniveau. Han har også undervist elever i klaver i en kort periode som lærer i Tanzania. Johan er rolig og tålmodig og har en masse lyst til at lære fra sig. Johan kan primært undervise nybegyndere eller let-øvede.

Om undervisningen
I Johans klaverundervisning skal der være plads til at hyggesnakke og føle sig tryg, men også til at arbejde fokuseret. Han tror ikke på, at musik skal læres gennem hårdt pres, men derimod gennem en indre lyst og motivation. Generelt er det vigtigt for Johan, at eleven har lyst og har indflydelse på undervisningen. Johan har en god viden om det teoretiske og nodelæsning, så der vil være rig mulighed for at lære at læse noder. Han vil generelt lytte til elevens ønsker og behov – om eleven ønsker et langsomt tempo med snak eller mere fokuseret læring, er op til dem selv.

Den første lektion
Eleven bestemmer selv tempoet, hvorefter Johan vil præsentere forskellige muligheder for undervisningen. Hvis eleven er nybegynder, vil den første lektion starte med en grundlæggende forståelse for klaveret og basal teori. Derefter kan der tages udgangspunkt i et stykke musik, hvor eleven selv har mulighed for at vælge blandt nogle stykker. Eleven og Johan vil arbejde med selve det motoriske klaverspil, noderne og teorien side om side.

Underviser også hos dig?

Ja, Johan kan også undervise hos eleven mod et mindre kørselsgebyr (aftales alt efter afstand). Ellers foregår lektionerne på Silkeborgvej, 8000 Aarhus C.

Onlineundervisning

Johan O. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Johan O. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 175 kr.
45 minutter: 250 kr.
60 minutter: 300 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Johan O. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked