John P.

Hørelære/Musikteori, Klassisk klaver, Klaver
Dygtig pianist med stor erfaring tilbyder undervisning både i klaver og musikteori

Om John
Mit navn er John, og jeg bor i Århus, hvor jeg har min eget musikstudie. Min erfaring inden for klaverspil spænder bredt.

Jeg begyndte for lidt over 50 år siden, som 6-årig, at få undervisning i klassisk klaver, og kørte gennem alle niveauer i Associated Board of the Royal College of Music Piano Examinations fra Grade 1 til Grade 8.

Derefter har jeg beskæftiget mig og optrådt med mange forskellige stilarter, herunder rock, pop, jazz, R&B, folk og klassisk.

Stor erfaring fra ind- og udland
I 1985 modtog jeg lærercertifikat fra Garnett College, London.

Jeg flyttede til Danmark i 1989, og gennem de sidste 31 år har jeg arbejdet som professionel udøvende musiker og komponist med koncerter både i Danmark og udlandet.

Siden 2009 har jeg undervist mere end 200 klaverstudenter i Mariagerfjord Kulturskole og Randers Musikskole, både voksne og børn, fra nybegynder til MGK- og på konservatorie-niveau.

Om undervisningen
Min klaverundervisning kan indeholde elementer fra både klassisk musik og rytmisk musik. Musikaliteten i hver enkelt elev er forskellig.

Som nybegynder kan det være en god idé at lære om noder og rytmer, herefter kan vi flette dine egne ønsker, smag og yndlingssange med ind i undervisningen. I min undervisning vil jeg kunne tilbyde, at bruge instrumentet både som solofunktion og som akkompagnement i form af akkorder til f.eks. til sang.

Hvis du vil mere end blot klaver
For de mere øvede studenter, kan vi dykke dybere ned i musikteori, som kan bruges som et springbræt til at inspirere både dit klaverspil, og dine evner til at udtrykke dig selv gennem improvisation og eventuelt egne kompositioner.

Når det er sjovt for dig, så bliver din musikalske udvikling større.

Underviser også hos dig?

Ja. kørselsgebyr efter aftale oven i prisen skal påregnes. Ellers foregår undervisningen i eget øvelokale i Århus.

Priser

30 minutter: 225 kr.
45 minutter: 300 kr.
60 minutter: 375 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til John P. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked