Jon B.

Bas, Elbas, Kontrabas, Musik- og lydproduktion
Jeg er tålmodig og grundig med fokus på det simple og samspillet med især trommer.

Om Jon
Jeg fik min første bas i 1982 i en alder af 17 år og har spillet mere eller mindre lige siden. Jeg har gennem årene spillet med et utal af bands i genrerne rock, funk, pop, jazz, latin, reggae, big band jazz, country, blues, americana, punk og fusion både originalt og kopi. Lige for tiden spiller jeg med Diva De Luxe/Indian Summer (rock, blues, americana), The Mysterious Mr. Jones (foredrag om og fortolkninger af David Bowies musik og karriere) og 007 ( James Bond-hits).

Om undervisningen
Jeg lægger vægt på at starte helt fra bunden med simple basgange med fokus på groove, mute teknik, fingerstilling og puls. Undervisningen vil læne sig op ad “The Music Lesson” af Victor Wooten og de principper, han underviser i. Når det grundliggende fingerspil er på plads, kan man bevæge sig over i walking bas efter becifringer eller slapteknik alt efter elevens ønsker. Jeg er ikke stærk i plekterbas og vil derfor ikke have meget at byde på der. 😊

Den første lektion
Først vil jeg spørge eleven om erfaringer på bas og om de har banderfaring. Herefter vil jeg høre hvilke forventninger eleven har til undervisningen og derefter bedømme, om jeg har en rimelig chance for at indfri dem. Hvis jeg har det, vil jeg i samarbejde med eleven lægge en plan ud fra elevens ønsker. Jeg vil også kunne benytte mine studiefaciliteter til evt. optagelser, hvis eleven ønsker dette.

Underviser også hos dig?

Ja, Jon kan også undervise hos eleven mod et mindre kørselsgebyr (aftales alt efter afstand). Ellers foregår lektionerne på Ejlstrupvej, 5200 Odense V.

Onlineundervisning

Jon B. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Jon B. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 175 kr.
45 minutter: 250 kr.
60 minutter: 300 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Jon B. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked