Jonas H.

Akustisk guitar, Hørelære/Musikteori, Rytmisk guitar
Glad og afslappet ung akustisk guitarist tilbyder undervisning i hyggelige og trygge rammer

Om Jonas
Min musikalske baggrund starter helt tilbage fra 1. klasse, hvor jeg har modtaget undervisning i akustisk guitar indtil jeg fyldte 18 år.

Siden har jeg specialiseret mig i fingerstyle guitar på højt plan, og kender til den akustiske guitars potentiale mere end de fleste. Jeg har fx vundet et fingerstyle scholarship i USA med den verdensberømte fingerstyle guitarist Tommy Emmanuel i 2019.

Akustisk Fingerspil er mit speciale, og jeg har lært en masse teknikker der kan hjælpe mange med at tage ens akustiske guitarspil et niveau op, samt åbne op for en verden man ikke var klar over eksisterede.

Jeg har tidligere undervist børn i 10-15 årsalderen i folkeskolen, samt dirigeret et gymnasieband til en musicalforestilling med udgangspunkt i musik jeg selv har komponeret.

Undervisning i guitar
Det er vigtigt for mig, at man som elev synes at det er sjovt og inspirerende at spille og øve. Jeg vil lave en aktiv indsats for at få eleven til at øve hjemmefra, så det ikke bliver af pligt, men af lyst.

Læring af lyst, mener jeg, er den mest effektive måde at udvikle sig på.

Med læring af akustisk guitar, især fingerstyle genren, er den bedste måde at lære nye teknikker på gennem en sang. Med udgangspunkt i en sang er det mere motiverende at øve og tilfredsstillende gennem hele processen fra start til slut.

Jeg vil selv komme med forslag til hvilke sange der kan egne sig til eleven, men hvis man som elev har et ønske om en bestemt sang, tager vi selvfølgelig udgangspunkt i det.

Undervisning i musikteori
Musikteori og hørelære skal være et let værktøj der kan bruges, og ikke en forvirrende jungle som mange nybegyndere ser det, da der er et hav af videoer på internettet om hvad musikteori er.

Derfor er udgangspunktet i musikteori-undervisningen netop i dét eleven og jeg aktuelt arbejder på. Helt essentielt skal det være sjovt at lave fejl – for det er den måde vi lærer bedst på.

Kort sagt får vi afmystificeret musikteorien og gjort det til et let forståeligt værktøj der kan bruges i mange sammenhænge

Første lektion
Vi vil starte med en god snak om hvem du er og hvad dine ambitioner med undervisningen er. Så kan vi få lagt en god plan for hvordan vi opnår dine mål og ønsker.

Og selvfølgelig skal vi starte på en sang så vi kan få spillet sammen – det bliver rigtig sjovt!

Underviser også hos dig?

Ja. Kørselsgebyr skal dog påregnes.

Priser

30 minutter: 225 kr.
45 minutter: 300 kr.
60 minutter: 375 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Jonas H. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked