Jonas Jo.

Akustisk guitar, Guitar, Komposition, Rytmisk guitar
Målrettet og engageret underviser.

Om Jonas
Mit navn er Jonas, og jeg har spillet guitar i over 15 år. Jeg har tidligere undervist på bl.a. en produktionsskole i Ishøj. I 2017 startede jeg med at spile guitarduet med en anden guitarist, og vi har sammen optrådt mere end 50 gange, bl.a. i Operaen, i 2017.

Lige for tiden dyrker jeg genrer såsom jazz/fingerstyle, Bossa nova, klassisk guitar og andre forskellige akustiske stilarter.

Jeg er som musiker meget alsidig, og er altid klar på nye udfordringer. Det sker også i ny og næ, at jeg spiller med en sangerinde. Dette har bl.a været til bryllup og konfirmationer.

Undervisning
Som underviser går jeg meget op i at finde ud hvad netop dine ønsker og mål er, da dette er vidt forskelligt fra person til person. Det er også meget vigtigt for mig, at vi sammen er resultatorienteret og så vidt muligt kommer i mål med alle de musikalske idéer og øvelser, som vi sammen sætter os for at nå.

Jeg underviser udelukkende i guitar.

Første lektion
Den første lektion vil forløbe på den måde, at vi sammen laver en plan og finder ud af, hvad der er mest behov for at arbejde med. Jeg vil forsøge at danne mig et overblik over dine generelle færdigheder og se på, hvad der helt konkret kan forbedres. Så vil jeg bruge lidt tid på at finde ud af, hvilke overvejelser du selv har – altså dine egne mål med undervisningen. Det kunne være du mangler at udvikle din rytme/lead guitar, eller måske gerne vil forøge din viden inden for akkorder, komposition eller skalaer.

Underviser også hos dig?

Ja. Kørselsgebyr skal dog påregnes.

Onlineundervisning

Jonas Jo. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 225 kr.
45 minutter: 300 kr.
60 minutter: 375 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Jonas Jo. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked