Jonas SU.

Guitar, Komposition, Musik- og lydproduktion, Sangskrivning
Professionnel, uddannet sangskriver tilbyder undervisning i sangskrivning, guitar og lydproduktion.

Om Jonas
Jeg hedder Jonas og er bosiddende i Aarhus.  Til sommer bliver jeg færdiguddannet på Det Jyske Musikkonservatorium i sangskrivning.

På konservatoriet er jeg blevet undervist af nogle landets mest kompetente sangskrivere, og nu vil jeg gerne give den viden videre til dig.

Masser af erfaring
Som sangskriver har jeg skrevet/produceret et utal af sange; mange til radioen samt spillet koncerter i det meste af Danmark.

Om undervisningen 
I min undervisning vil jeg give dig forskellige metoder, så du hurtigt kan komme i gang med at skrive dine sange. Det er ligemeget, om du er nybegynder eller erfaren sangskriver. Min opgave er at rykke dig fra der, hvor du er.

Ud over sangskrivning underviser jeg også i Logic og komposition.

Underviser også hos dig?

Nej. Undervisningen foregår i øvelokale i Aarhus C, Thomas Jensens Allé.

Onlineundervisning

Jonas SU. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Jonas SU. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 175 kr.
45 minutter: 250 kr.
60 minutter: 300 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Jonas SU. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked