Julian van K.

Mix & Master, Musik- og lydproduktion, Sangskrivning
Entusiastisk underviser med professionel brancheerfaring.

Om Julian
Jeg er en erfaren musikproducer med dybtgående kendskab til musikindustrien. Med både bachelor- og kandidatgrader i musik, komposition og produktion fra Det Jyske Musikkonservatorium og Universitetet i Agder har jeg høstet omfattende erfaringer i branchen. Jeg er medstifter og ejer af Boombox Academy I/S, der leverer musikuddannelsesservice til unge i Københavns Kommune, og jeg er også ejer af forlagsvirksomheden B.W.R., der samarbejder med førende pladeselskaber og medievirksomheder. Mit arbejde strækker sig fra at skrive musik til synkronisering til at undervise i kommerciel sangskrivning, lyddesign, mix og mastering. Med mine dybe rødder i den kreative verden ønsker jeg at inspirere den næste generation af musikproducere og lyddesignere.

Om undervisningen
Min undervisningsfilosofi er centreret om at forbedre elevernes evner baseret på deres egen musik og at gøre dem til dygtige producere. Jeg tilbyder individuel undervisning, hvor jeg hurtigt skaber mig et overblik over elevens færdigheder og tilpasser min tilgang til deres behov. Jeg taler tydeligt og klart og sikrer, at eleverne forstår indholdet gennem hele processen. Mit undervisningsfokus er på produktion/komposition, lyddesign, mix og mastering. Uanset om det er praktisk erfaring eller teoretisk viden, er mit hovedmål at forberede mine elever på en vellykket karriere inden for musikindustrien. Jeg lægger vægt på at tilskynde til kreativitet og innovation ved at vise eleverne den vej, de kan følge.

Den første lektion
Den første lektion vil have fokus på, hvad eleven har brug for at lære, og hvor eleven gerne vil hen. Jeg vil gerne have, at eleven kommer godt fra start, så sammen skaber vi et overblik over undervisningsforløbet og lærer hinanden at kende.

Underviser også hos dig?

Nej, Julian underviser hos sig selv på Strandvænget, 2100 København Ø.

Onlineundervisning

Julian van K. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 275 kr.
45 minutter: 350 kr.
60 minutter: 399 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Julian van K. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked