Julius René

Basun, Klaver, Trombone
Positiv og opmuntrende underviser.

Om Julius René
Min musikalske rejse startede allerede i Tivoli- Garden. Sidenhen har jeg studeret basun på konservatoriet og debuterede fra solistklassen 2020.

Jeg har endvidere studeret klaver, og jeg har haft pædagogik som sidefag. Jeg har desuden undervist elever i forskellige alder på adskillige musikskoler og garder landet over.

Undervisning
Jeg lægger vægt på at det skal være sjovt at lære. I undervisningen lægger jeg vægt på rytme, teknik, høre- og nodelære samt musikteori.

På basunen undervises der bl.a. i blæseteknik, trækføring og musikalitet.

Første lektion
Først og fremmest vil jeg tage afsæt i elevens niveau og forudsætninger, og derefter forme undervisningen efter dennes behov.

Derefter vil jeg grundigt og sjovt instruere materialet og sikre, at det er forstået, så eleven har en klar forståelse af, hvordan materialet skal øves.

Underviser også hos dig?

Nej, undervisningen foregår hos Julius.

Priser

30 minutter: 250 kr.
45 minutter: 325 kr.
60 minutter: 399 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Julius René og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked