Kasper W.

Akustisk guitar, Bas, Guitar, Hørelære/Musikteori, Rytmisk guitar
Dygtig og engegeret underviser.

Om Kasper
Jeg er 23 år, og har spillet guitar i godt 15 år. Jeg har gået på MGK i Helsingør, hvor jeg blev optaget i 2020 som guitarist. Til dagligt spiller jeg for en masse forskellige artister i København. Jeg bor og underviser på Frederiksberg, men kører gerne ud mod gebyr.

Lige nu spiller jeg for Jeuru, Ung-Skab, Såforsatan, Karl Meyer, GR8SCOTT og fra tid til anden har jeg spillet med Ivan$ito.

Derudover har jeg også lavet en masse studiearbejde, hvor jeg har været co-writer eller har indspillet guitar, keys eller bas.

Når jeg er ude og spille for tiden er det primært indenfor pop, indie, Rn’B og hi-hop genren. Jeg har dog også beskæftiget mig med at spille en del Jazz, fusion, rock, afrobeat og blues, alt sammen i forskellige afarter. Jeg gør mig meget i at trække på forskellige elementer fra forskellige genre, når jeg arrangere eller laver musik.

Jeg har førhen givet privatundervisning i guitar, undervist i musik på en folkeskole og undervist i sammenspil på musikskole.

Undervisning
Fællesnævneren for al min undervisning er at det skal være sjovt, motiverende og at eleven kan mærke at de gør fremskridt. Det gælder om at finde ud af hvad elevens individuelle mål er.

GUITAR: I min undervisning lægger jeg vægt på teknik, groove, overblik, hørelære og teorien bag det hele. Her videregiver jeg redskaber som eleven kan bruge til selv at lave øvelser, som vil hjælpe dem med at få den lyd eller de tekniske kompetencer eleven søger.

BAS: Jeg tilbyder bas undervisning til begyndere og let øvede. Her er der fokus på at lære sange, teknik, groove og overblik.

MUSIKTEORI/HØRELÆRE: Dette hører naturligvis med ind under både guitar og bas, men jeg tilbyder det også som enkeltfag.

Første lektion
Det er vigtigt at musik helst skal forblive sjovt. I din første lektion med mig vil vi derfor først og fremmest prøve at finde frem til det du gerne vil lære. Derefter kan vi lægge en plan for hvordan du når dit mål, på en måde der passer ind i din hverdag.

Underviser også hos dig?

Ja. Kørselsgebyr skal dog påregnes.

Onlineundervisning

Kasper W. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 200 kr.
45 minutter: 275 kr.
60 minutter: 350 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Kasper W. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked