Katrine G.

Sang
Jeg er en meget tålmodig. Man kan ikke skynde sig dygtig til musik. Det er mit motto ;)

Om Katrine
Mit navn er Katrine og jeg er i starten af 30’erne. Jeg startede som 7 -årig med at lære klassisk klaver, og da jeg blev teenager begyndte jeg at lære rytmisk klaver. Jeg er nu uddannet musiklærer og på nuværende tidspunkt studerer jeg til organist. Sang har altid fyldt meget i mit liv, og i 2020 blev jeg færdiguddannet kirkesanger. Som sanger har jeg meget erfaring inden for musical, pop og klassisk sang.

Undervisningen
Når man modtager undervisning hos mig, taler vi om hvad eleven kunne tænke sig at lære. Er målet at kunne spille eller synge sange man hører i radioen, eller er målet måske at lære at læse noder? Uanset hvad eleven brænder for, vil jeg gøre mit bedste for at finde vejen dertil. Jeg skal finde det rigtige sted for eleven at starte, så det er udfordrende, men også overskueligt. Jeg synes, at det er vigtigt at få gode og positive oplevelser, så man bevarer motivationen.

Den første lektion
Først og fremmest vil jeg spore mig ind på, hvor vi skal starte rent niveaumæssigt. Vi skal snakke om hvilken musik, der kunne være interessant for eleven at arbejde med, og ikke mindst hvordan vi skal arbejde med det.

Underviser også hos dig?

Ja, Katrine kommer til dig mod et mindre kørselsgebyr.

Priser

30 minutter: 175
45 minutter: 250
60 minutter: 300

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Katrine G. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked