Kenneth

Elbas, Kontrabas
Moderne jazz, polyritmik, grooves

Kenneth er uden tvivl en af landets bedste jazzbassister og er uddannet fra konservatoriet i Aalborg og København, hvor han i dag underviser. I 2010 modtog han  prisen som årets nordjyske jazzmusiker, og han har i en årrække boet i Berlin og ved en blanding af talent, hårdt arbejde og en dedikation, som de fleste aldrig kommer i nærheden af, skabt sig en imponerende international karriere. Han turnerer verden rundt i mange forskellige orkestre på højt internationalt niveau, ligesom han med sit eget band har udgivet flere anmelderroste albums.  Fx skrev en anmelder fra Gaffa om udgivelsen ”Clockstopper” fra 2012:

””Det er et album, der – i lige så stor udstrækning som det første – vidner om klasse, international klasse.”

Om undervisningen
Kenneth er en lærer for dig, der allerede er en dygtig bassist, og som brænder for at lære mere og udvikle dig. I undervisningen arbejdes der med time, polyrytmik, skæve taktarter og melodiøse baslinjer, komposition og meget andet.

Underviser også hos dig?

Nej. Kenneth underviser i eget øvelokale.

Onlineundervisning

Kenneth tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Kenneth tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 250 kr.
45 minutter: 325 kr.
60 minutter: 399 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Kenneth og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked