Kent E.

Bas, Elbas, Guitar, Sammenspil, Trommer, Ukulele
Grundig, detaljeorienteret - men med masser af tid!

Om Kent
Kent har undervist i musik i mere end fyrre år. Eleverne har været i alderen fra 6 år til 76 år fra helt nybegyndere til meget øvede. Kent har fortrinsvis undervist i sammenspil, men har også stor erfaring i at undervise i guitar, ukulele, trommer og bas.

Om undervisningen
Kents undervisning tager – uanset instrument – udgangspunkt i, at det skal være sjovt! Det er således ikke specielt vigtigt at lære noder, skalaer eller andet teori. Derimod er det vigtigt at starte en nysgerrighed hos eleven. Du skal derfor ikke til eksamen hver gang og vise, hvad du har lært –det er helt op til dig selv. Det kan godt være, du indimellem vil blive bedt om at spille noget fra tidligere; men det er i så fald for at komme videre til næste spændende lydbillede. Den bedste motivation for at kunne blive god til at spille er kort sagt at få lært nogle tips og tricks, der virker lige med det samme. Det giver nemlig lyst til at øve, når man hurtigt kan spille noget, der lyder godt!

Den første lektion
Under første lektion vil vi koncentrere os om, hvor eleven er rent musikalsk og spillemæssigt og tage udgangspunkt i det.

Underviser også hos dig?

Ja, Kent kan komme til dig mod et mindre kørselsgebyr (aftales alt efter afstand). Kent bor i Hørning og underviser ellers i Ry.

Priser

30 minutter: 225
45 minutter: 300
60 minutter: 375

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Kent E. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked