Ketil K.

Bratsch, Viola
Ung og frisk underviser, der er både målrettet og pædagogisk.

Om Ketil
Jeg startede som lille ved Suzuki Instituttet, hvor undervisningen bliver ført af strålende musikpædagoger. Så derfor kender jeg til disse elementer i den pædagogiske musikundervisning. Jeg har deltaget i masterclasses med Claus Myrup, Tim Frederiksen og Juan Drown. Jeg har bestået eksamen på Sankt Annæ MGK. Samme år søgte jeg på konservatoriet, hvor jeg nu får undervisning af Tim Frederiksen.

Om undervisningen
Jeg underviser på bratsch, hvor fokus ligger på grundteknik og klang med henblik på udvidelse af elevens musikrepertoire og -kendskab. Det er vigtigt, at eleven føler sig sikker på sit instrument, og der bliver sat klare mål for hver time, så eleven har noget at arbejde med derhjemme. Jeg mener, at det vigtigste ved undervisningen er det sunde musikmiljø, hvilket kan opnås med den rette pædagogiske undervisning.

Den første lektion
Vi starter ud med at snakke om elevens egne mål, kendskab til musik og hvad eleven godt kunne tænke sig. Vi starter ud med nogle skalaer med fokus på klang og teknik. Med elevens niveau i tankerne kommer nodelæsning evt. senere, da vi starter med at træne øret. Eleven får til sidst nogle relevante øvelser med hjem, som man kan øve sig på til næste gang.

Underviser også hos dig?

Ja, Ketil kan også undervise hos eleven mod et mindre kørselsgebyr (aftales alt efter afstand). Ellers foregår lektionerne på Rosenørns Allé, 1970 Frederiksberg

Priser

30 minutter: 225 kr.
45 minutter: 300 kr.
60 minutter: 375 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Ketil K. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked