Kia K.

Trompet
Jeg er en tålmodig og ambitiøs underviser, som også er en livsglad person :-)

Om Kia
Jeg startede selv med at spille trompet i Prins Jørgens Garde i Vordingborg og er nu i gang med mit tiende år på trompet, samtidig med jeg studerer mit tredje år på klassisk MGK i Køge og sideløbende spiller i et talentudviklings-Bigband.

Om undervisningen
Jeg underviser hovedsageligt i trompet og lægger vægt på, hvad instrumentet indebærer og hvordan instrumentet hænger sammen, for det vigtigt at lære sit instrument at kende. Jeg lægger også vægt på, at eleven skal have den mest hensigtsmæssige undervisning på han/hendes niveau, så man får det bedste ud af sin undervisning hos mig 🙂

Den første lektion
Vi skal gå i dybden med fleksibiliteten på en trompet, og hvordan man hurtigt og nemt kommer rundt på instrumentet uden at bruge for mange kræfter.

Underviser også hos dig?

Ja, Kia kan også komme til eleven mod et mindre kørselsgebyr (aftales alt efter afstand).

Onlineundervisning

Kia K. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Kia K. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 200 kr.
45 minutter: 275 kr.
60 minutter: 350 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Kia K. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked