Kim N.

Akustisk guitar, Guitar, Heavyguitar, Rockguitar, Rytmisk guitar
Rockguitarist med stor praktisk erfaring og fokus på noget af det allervigtigste: Rytmeguitaren!

Om Kim
Jeg hedder Kim, har spillet guitar i over 20 år og har en bachelor i populærmusik og lydproduktion med guitar som hovedinstrument. Jeg har spillet i mange bands gennem årene og har primært spillet rock og metal og har ligeledes arbejdet som arrangør og sessionguitarist. Mit hovedfokus er rytmeguitaren, da den udgør 98% af alt det, man som guitarist kommer til at spille.

Om undervisningen
I min undervisning er det dine behov, der er i fokus. Vi tager udgangspunkt i det, du vil lære, og jeg vil give dig øvelser, der vil skubbe dig i den rigtige retning og lægge et solidt fundament i dit guitarspil.

Den første lektion
I den første lektion vil jeg se på, hvor du ligger niveaumæssigt, og vi vil kortlægge hvor du er som guitarist og hvor du gerne vil hen. Jeg vil meget gerne høre dig spille det, du synes er allerfedest og som du er mest tryg i at spille.

Underviser også hos dig?

Ja, Kim kan også undervise hos eleven mod et mindre kørselsgebyr (aftales alt efter afstand). Ellers foregår lektionerne på Lindholmsvej, 9400 Nørresundby.

Onlineundervisning

Kim N. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Kim N. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 200 kr.
45 minutter: 275 kr.
60 minutter: 350 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Kim N. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked