Konrad H.M.

Akustisk guitar, Guitar, Rytmisk guitar
Skræddersyet undervisning i akustisk og elektrisk guitar, så du kan nå dine musikalske mål.

Om Konrad
Konrad har spillet guitar i ca. 10 år, og har i den tid spillet med en række forskellige projekter i genrer som folk, singer/songwriter, rock, og pop. Han har modtaget professionel undervisning af to omgange på Den Rytmiske Højskole og tager også den erfaring med i undervisningen af sine egne elever. Konrad har før givet privatundervisning til begyndere og let øvede og har erfaret, at mange nye guitarister kan komme til at sidde fast i konventionelle øveprogrammer. Konrad vil derfor skræddersy undervisningen til den individuelle elev, så det bliver så sjovt, spændende og lærerigt som muligt.

Om undervisningen
Konrads hovedfokus for undervisningen er, at eleven selv får så meget indflydelse på forløbet som muligt, så han/hun hurtigt kan komme til at spille sine foretrukne sange. Særligt begyndere kan godt komme til at sidde fast i indlæringen, hvis man føler sig tvunget til at spille en masse, man ikke synes er spændende – musik skal være sjovt! Konrad vil derfor vejlede dig gennem de nødvendige teknikker og øvelser, så du kan spille den musik, du helst vil.

Den første lektion
I første lektion vil Konrad vurdere elevens forventninger til undervisningen, hvilke slags musik eleven kan lide, og hvor vedkommende ligger niveaumæssigt. Specifikt vil I snakke om, hvad du gerne vil opnå i det lange løb – om det er en eller flere sange, soloer, teknikker osv. – så Konrad kan tilrette det videre undervisningsforløb ud fra netop dine musikalske mål.

Underviser også hos dig?

Ja, Konrad kan også undervise hos eleven mod et mindre kørselsgebyr (aftales alt efter afstand). Ellers foregår lektionerne på Store Krog, København S.

Onlineundervisning

Konrad H.M. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Konrad H.M. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 200 kr.
45 minutter: 275 kr.
60 minutter: 350 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Konrad H.M. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked