Kristian

Musik- og lydproduktion, Sammenspil, Sangskrivning, Trommer
Dygtig trommeslager på Frederiksberg. Underviser på alle niveauer og tilbyder også undervisning i lydproduktion, sangskrivning mm. Se nederst i profilen.

Om Kristian
”Jeg hedder Kristian – jeg er 24 år. Jeg bor i København (på Frederiksberg) og er trommeslager.

Som musiker arbejder jeg med musik i mange forskellige sammenhænge – primært som trommeslager i en række forskellige projekter, egne såvel som andres, men også som komponist/producer. Jeg arbejder primært med pop-, rock- og elektronisk musik.. Mit musikalske ophav er 1960’ernes og 1970’ernes eksperimenterende rockmusik – bands og kunstnere som Cream, Deep Purple, Led Zeppeling m.fl. Men jeg er i høj grad, også i forhold til mit nuværende musikalske virke, påvirket af den elektroniske poptradition tilbage fra 1980’erne og frem til den musik der udgør popscenen i dag – bands som Depeche Mode, U2, Bendik, Tame Impale m.fl.

I skole med musikken
Jeg har modtaget undervisning i musik ligeså længe som jeg har spillet. Selv startede jeg med at spille trommer i en alder af 6 år, og siden er interessen kun blevet større. I 2013 søgte jeg ind på MGK (Musikalsk Grundkursus, treårigt konservatorieforberedende studieforløb) og blev optaget som rytmisk trommeslager. Jeg færdiggjorte studiet i sommeren 2016. MGK har gennem dybdegående og faglig bred musikalsk undervisning, samt et inspirerende miljø, givet mig stor musikalsk ballast i form af musikalsk faglighed, personligt udtryk og kreativ tankegang, selvstændighed, vilje og ikke mindst nysgerrighed. Dette er blot nogle af de overskrifter der i dag driver mig som musiker.

Trommer
Trommer har altid fascineret mig, og det er for mig det ultimativt mest “power-fulde” instrument – og “power” er for mig som trommeslager fuldstændig essentielt. At spille og lyde godt på et trommesæt handler i høj grad om at være bevidst om sin krop så man kan administrere sin “power” og herigennem spille dynamisk og balanceret i den musikalske sammenhæng man nu indgår i. Det handler om fysik, motorik og kropslig forankring. De teknikker vi som trommeslagere arbejder med er ofte også meget kropslige – og det handler om at have/få styr på kroppen da den genererer hvert et slag og nuance man laver. Man kan sige at det at øve sig er at træne “muskel-hukommelsen”. Eksempelvis når man træner sin krop i slaghastighed, og vigtigst at have kontrollen over denne.

Hvem er jeg som underviser, og hvad kan jeg tilbyde dig som elev?
Jeg lægger i min undervisning stor vægt på gensidig åbenhed og respekt – det skal først og fremmest være rart og sjovt at være der. Vi tager udgangspunkt i præcis det du gerne vil have ud af din undervisning, samt hvilket niveau du er på, og finder sammen ud af en passende model til dig. Mit overordnede fokus er at hjælpe dig med at skabe overskud i dit spil så det ikke lyder anstrengt, og igen er dette i høj grad baseret på arbejdet med kroppen. Min undervisning er i udgangspunktet groove-/beat-orienteret, og vi arbejder hele tiden på at styrke din koordination og teknik. Derfor bruger vi også en del tid på at lytte og spille til musik – gerne efter dine egne ønsker!

Eksempler på andre mulige fokusområder: nodelæsning, genrer du gerne vil være bedre til eller sågar hvordan man stemmer et trommesæt. Jeg har også stor erfaring med at arbejde med elektroniske virkemidler på trommesættet, så hvis du her mangler inspiration, eller du gerne vide hvordan du bruger din Roland SPD-SX Sampling Pad, så kan jeg helt sikkert hjælpe dig.

Sangskrivning, lydproduktion, sammenspil mm.
Jeg er som hovedbeskæftigelse trommeslager, men jeg har samtidig beskæftiget mig en del med lydproduktion og sangskrivning i egne og andres projekter, samt afholdelse af sangskrivningsworkshops (blandt andet på den rytmiske højskole i Vig). Hvis undervisning i sangskrivning og lydproduktion (eller behovet for en sparringspartner med henblik på din egen musik/dit eget projekt) er aktuelt, da kontakt mig gerne. Vi finder sammen ud af hvad du/i har behov for at fokusere på. Jeg arbejder primært i LogicXpro (logic10) og Ableton Live 9, men er bekendt med de fleste DAW (software).

Har du og dit band brug for nye inputs til jeres øvning, arrangementer mm, kan jeg også kontaktes med henblik på sammenspil/”band-doktor”. Dette gør jeg dog kun ude af huset – det vil sige hos dig/jer.

Book en lektion med Kristian i dag
Du får 50 pct. i rabat på din første lektion (30 min), hvis du napper mindst et 5-turs kort efterfølgende.

Underviser også hos dig?

Ja. kørselsgebyr oven i prisen skal påregnes. Ellers foregår undervisningen i eget øvestudie på Refshaleøen.

Priser

30 minutter: 200 kr.
45 minutter: 250 kr.
60 minutter: 300 kr.

Rabatter

Som ny elev får du altid 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen, hvis du efterfølgende køber mindst et 5-turs kort.

5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat.
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Skriv til Kristian og kontoret
Vi vender hurtigt tilbage med mulige tider
Dit navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked