Kristian C.R.

Akustisk guitar, Cajon, Elbas, Guitar, Hørelære/Musikteori, Trommer
Dygtig underviser og trommeslager til de ambitiøse elever, unge som ældre, uanset niveau.

Om Kristian
Jeg hedder Kristian, er 27 år og kommer fra Glostrup. Musik har fyldt hele mit liv lige fra barns ben. Jeg startede med at spille trommer i en alder af 8 år, og da jeg blev 20 år, sprang jeg så ud som professionel musiker.

Jeg bor pt. i Los Angeles, hvor jeg går på MIT, så jeg underviser kun online.

Da jeg blev 21 begyndte jeg at undervise, og jeg kan med stolthed i dag sige, at jeg omtrent har haft +300 elever, både privat, og på offentlige arbejdspladser som Frederiksværk, Halsnæs, Hundested, Glostrup, Brøndby, Københavns Musikskole m.m. Ja, listen er efterhånden ret lang.

Jeg har desuden taget kurser på det legendariske MI (Musicians Institute) i Hollywood, og efter mit seneste kursus sidste år endte skolen med at tilbyde mig en uddannelsesplads som et wildcard.

Herudover underviser jeg i bas og guitar på begynder og øvet niveau.

Om undervisningen
Vil du seriøst i gang, eller udvide dine kompetencer som trommeslager?

Så tilbyder jeg undervisning som med garanti vil forbedre dig og dit spil, uanset hvilket niveau er på, og hvilken alder du har.

Undervisningen tager udgangspunkt i DIG, DINE ønsker og DINE drømme! Sammen lægger vi en slagplan for, hvordan vi når dit mål.

Basundervisning: Når man får basundervisning hos mig, ja så kommer vi godt rundt om de forskellige genre, tonearter samt tilhørende skalaer så du ikke nok med lærer at spille et fedt groove men osse det at spille nogle fede bassoloer.

Husk! Det er DIG, som bestemmer hvor vi skal hen rent musikalsk. Er du til funk, så spiller vi funk. Er du til rock, så spiller vi rock. DU bestemmer.

Links:
1) https://www.youtube.com/watch?v=KzG4q4NzMgY
2) https://www.youtube.com/watch?v=OCpP5f5_rlg

Guitarundervisning: Når man får guitarundervisning af mig, så lærer man de forskellige grundakkorder, og de lidt sværere akkorder så du bliver rustet til at spille sange, og måske du bliver så nysgerrig, at du selv vil skrive din egen sang.
Hvis man er mere til det rockede, så griber vi fat i en el-spade, skruer op for forstærkeren, og spiller nogle fede riffs.
Links:
1) https://www.youtube.com/watch?v=PzcRygIKOc8
2) https://www.youtube.com/watch?v=V7xeR5LZgV8

Alle aspekter af trommespillet
Vi kommer godt omkring i alle hjørner af trommespillet, dvs. teknik/kontrol, udfoldelse, rytmer, genre, puls, koordination, feeling, øvemetoder og meget meget mere.

Hvis det lyder som noget for dig, er du meget velkommen til at kontakte mig.

Underviser også hos dig?

Nej, Kristian underviser udelukkende online.

Onlineundervisning

Kristian C.R. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 250 kr.
45 minutter: 325 kr.
60 minutter: 399 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Kristian C.R. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked