Kristian H.

Akustisk guitar, Bas, Guitar, Hørelære/Musikteori, Klaver, Rytmisk guitar, Trommer
Imødekommende, dygtig & fordomsfri underviser.

Om Kristian
Hej jeg hedder Kristian Haarløv og er guitarist, sangskriver og komponist. Jeg har beskæftiget mig med alle mulige genrer og spiller også professionelt en bred vifte af genrer og instrumenter.

Jeg er selvlært og har i min undervisning stor vægt på at søge og respektere elevens niveau af engagement uden fordomme.

Det skal være morsomt og givende at lære musik – den vej håber jeg at fange elevens interesse og øgede indsats. Ikke gennem meningsløs repetition og udenadslære.

Derfor når mine elever meget forskellige mål, men fælles for dem er, at de hygger sig undervejs, lærer noget om musik og går glade fra undervisningen.

Undervisning
Det er naturligvis afhængigt at eleven, hvor mit fokus kommer til at lægge – hvis vi skal terpe teori, avancerede teknikker og hørelære kan vi sagtens det, men typisk er det en mere holistisk tilgang, der kendetegner min undervisning.

Et instrument er, i mine øjne, et umådelig godt redskab til at finde ro, fordybelse, glæde og harmoni i sin tilværelse.

Det er min hensigt for mine elever at de hurtigt skal kunne bruge instrumentet til at udvikle sig. Ikke øve for evigt bag lås og slå før de må spille og optræde.

Jeg underviser både for børn og voksne.

Første lektion
Den første time går med at spore sig ind på min elevs ønsker med forløbet og udgangspunkt for læring. Alt er lige godt – jeg snuser mig bare ind hvilken plan jeg skal lægge for os.

Derudover forklarer jeg typisk lidt om instrumentet, hvad det kan og hvilke begrænsninger det har og hvad man kan forvente at få ud af undervisningen.

Underviser også hos dig?

Ja, Kristian kan også undervise hos eleven mod et mindre kørselsgebyr (aftales alt efter afstand). Ellers foregår lektionerne i Istedgade, 1650 København.

Onlineundervisning

Kristian H. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 150 kr.
45 minutter: 225 kr.
60 minutter: 275 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Kristian H. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked