fbpx

Kristoffer

Guitar, Jazzguitar
Guitar og jazzguitar. Speciale: jazzguitar og god til at undervise børn og unge.

Om Kristoffer
Som guitarist er det vigtigt at have en god og stærk rytmeforståelse, et godt og bredt akkord kendskab, at kunne improvisere og meget mere. Da guitaren både er et melodi og akkord instrument, er det vigtigt at man både kan være solisten som spiller flotte og elegante melodier og kan frasere og skabe udtryk med sin guitar. På samme tid er det lige så vigtig at man kan akkompagnere en anden solist, f.eks en sanger og man skal også kunne agere i band sammenhænge.

Sammen finder vi dit niveau og din vej på guitaren. Om vi spiller fed blues og har fokus på bends og fraseringer, eller om vi spiller jazz standards med komplicerede jazz skalaer fra melodisk mol universet og med drop 2 voicings og akkord og melodi på samme tid, det er i og for sig ikke så vigtigt. Det vigtige er at vi for skabt et godt og trykt rum sammen og så får spillet musik og guitar. Er du helt nybegynder, så finder vi også ud af dit mål og din vej på guitaren. Målet er at du som elev går fra lektionerne med en kanon følelse i kroppen og lysten til at spille musik og nysgerrig på hvad du kan på guitaren.

Kristoffer er aktiv musikudøvende guitarist og komponist. I 2016 spillede Kristoffer tæt på 100 spillejobs rundt i landet hvor han både optrådte som solomusiker og med forskellige grupper indenfor jazz, blues, pop og rock genrene. Udover at have optrådt i Danmark, så har Kristoffer også haft spillejobs i Tyskland, Polen, Spanien, Canada, USA og han spillede også til sidste års jazzfestival i Cairo, Egypten. Kristoffer har spillet med navne som Jens Jefsen (jazz), Mads Bærentzen (jazz) Thomas Sejthen (jazz), Live Foyn Friis (jazz), Thomas Eje (big band show) Michael Carø (big band show) Trepac (hip hop), Black El (hip hop), Peaceful James (hip hop), Rasmus Thude (pop).

I maj 2015 udgav Kristoffer sit første jazz album Frigga Feetless & Friends, som er et møde mellem nordisk, estisk og amerikanske spillestile indenfor jazzmusikken. På udgivelsen er der musikere fra Danmark, Estland og USA. Yderligere holder Kristoffer også en kandidatgrad som musiker fra Det Jyske Musikkonservatorium, i denne forbindelse studerede han et år i USA på Butler School of Music, University of Texas at Austin.

Underviser også hos dig?

Ja. Kørselsgebyr oven i prisen skal påregnes.

Onlineundervisning

Kristoffer tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video. Der er ekstra rabatter ved onlineundervisning. Se nederst. Hvis du køber turkort online, skal alle lektioner som udgangspunkt afholdes online.
Læs mere...

Videoundervisning

Kristoffer tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Der er ekstra rabatter ved onlineundervisning. Se nedenfor. Hvis du køber turkort online, skal alle lektioner som udgangspunkt afholdes online. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 250 kr.
45 minutter: 375 kr.
60 minutter: 499 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Ved onlineundervisning er der ekstra rabatter at hente. Du kan ikke bruge onlinerabatten og så få fysisk undervisning. Se herunder.


RABATTER VED FYSISK UNDERVISNING
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.

RABATTER VED ONLINEUNDERVISNING
Enkeltlektioner: 5 pct. rabat
5 ture: indkassering af introrabat plus 5 pct. rabat.
10 ture: 10 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion+)
15 ture: 12 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 13 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 15 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Du er nu kun 1-2 minutter fra at komme i gang med undervisningen! Vi svarer dig inden for 24 timer på hverdage, så udfyld blot formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt :)

Skriv til Kristoffer og kontoret

Dit navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked