Kristoffer M.

Guitar, Jazzguitar, Klaver, Mandolin, Ukulele
Konservatoriestuderende guitarist underviser både børn og voksne, begyndere, og øvede. Underviser også i klaver, ukulele og mandolin.

Om Kristoffer
Jeg hedder Kristoffer, er 21 år, og studerer på Syddansk Musikkonservatorium i Esbjerg. I foråret 2018 afsluttede jeg et 3-årigt MGK-forløb.

Da jeg begyndte at spille guitar var det med en stor kærlighed for guitarister som Mark Knopfler og David Gilmour, men jeg har senere bevæget mig lidt længere over i den jazzede ende – dog stadig med en stor passion og blues og rock. Jeg spiller meget forskelligt, og ønsker at tage udgangspunkt i elevens musiksmag. Jeg ønsker at undervise alt fra begyndere til folk der er mere øvede, og måske overvejer at søge ind på MGK.

Klaverundervisning
Udover at have guitaren som hovedinstrument har jeg også spillet en del klaver, og selv modtaget klaverundervisning i 3 år på MGK. Jeg har tidligere undervist i klaver, og har også spillet klaver til livekoncerter. Det kan både komme på tale at lære at spille stykker efter noder, eller lære at spille akkorderne til et nummer med sang på. På klaveret underviser jeg begyndere.

Ukulele og mandolin
I de seneste par år har jeg fået lyst til at prøve kræfter med andre strengeinstrumenter, og er derfor begyndt at spille mandolin og ukulele. Skulle du have lyst til at lære at spille på et af disse instrumenter, vil jeg meget gerne undervise dig i det. På de mindre strengeinstrumenter kan jeg undervise begyndere, men som på guitaren ønsker jeg stadigvæk at tage udgangspunkt i elevens egen musiksmag.

50 pct. rabat på introlektionen
Som ny elev får du altid 50 pct. i rabat på de første 30 minutter af introlektionen, hvis du køber mindst et 5-turs kort efterfølgende.

Underviser også hos dig?

Ja. Kørselsgebyr skal påregnes. Ellers foregår undervisningen i eget øvelokale.

Priser

30 minutter: 175 kr.
45 minutter: 250 kr.
60 minutter: 300 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat. Se herunder.

5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*svarer til én gratis lektion a 30 minutter = 11 lektioner for 10 lektioners pris!)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Du er nu kun 1-2 minutter fra at komme i gang med undervisningen! Vi svarer dig inden for 24 timer på hverdage, så udfyld blot formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt :)

Skriv til Kristoffer M. og kontoret

Dit navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked