Lars S.

Bratsch, Viola, Violin
Dygtig bratschist og violonist med kæmpe undervisningserfaring underviser alle niveauer og aldre.

Om Lars
Privatuddannet violinist og bratschist. Har bl.a. modtaget undervisning af Marta Liebalova, docent ved konservatorierne i Aarhus og Esbjerg. Samt videregående studier ved Dragomir Zachariev, solobratschist i Flensborg symfoniorkester.

Lars har meget stor erfaring i at undervise begyndere og øvede fra 5 år til 80 år og vil kunne hjælpe dig, hvad enten du er begynder, let øvet eller meget øvet. Lars har undervist på musikskoler, aftenskoler og Rudolf Steinerskoler siden 1990.

Om undervisningen
I undervisningen tager jeg udgangspunkt i dine interesser som elev og bestræber mig på, at musik og øvning skal gøres sjovt.

50 pct. rabat på introlektionen
Som ny elev får du altid 50 pct. i rabat på de første 30 min. af introlektionen, hvis du minimum køber et 5-turs kort efterfølgende.

 

Underviser også hos dig?

Ja. Lars bor i Horsens, men kommer jævnligt til Århus. Derfor tilbyder han at komme til eleven mod et kørselsgebyr på 30 kr. Kørsel til andre steder kan givetvis også arrangeres.

Onlineundervisning

Lars S. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Lars S. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 225 kr.
45 minutter: 300 kr.
60 minutter: 375 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Lars S. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked