Lars L

Elektronisk musik, Hørelære/Musikteori, Keyboard/Synthesizer, Klaver, Komposition
Dygtig, grundig og alsidig pianist underviser begyndere, øvede og viderekomne i klaver, musikteori, hørelære og komposition.

Om Lars
Mit navn er Lars, jeg er 22 år gammel, og jeg har altid været helt vild med musik. Jeg studerer musikvidenskab på Aarhus Universitet, hvor jeg opnår mange kompetencer inden for musikfaget. På uddannelsen tilegner jeg også mig pædagogiske og kreative redskaber, som jeg benytter i min undervisning. Jeg har flere års erfaring som klaverunderviser, men har nu også fået mod på at undervise i musikteori, hørelære elektronisk musik og komposition.

Om klaverundervisningen:
Jeg har 15 års erfaring med at spille klaver, både rytmisk og klassisk. I forbindelse med mit professionelle virke som musiker har jeg primært arbejdet med jazz, blues, fællessang og andre former for rytmisk klaverspil, men jeg har ikke mindst en stor interesse for klassisk klaver og moderne kompositionsmusik. Vi kan arbejde med lige det du ønsker – det kan være alt lige fra nodelæsning, akkorder, klassiske klaverstykker og teknikker til jazz-harmonisering, voicings og improvisation. Så er det underordnet om du er nybegynder eller MGK-forberedende, rytmisk eller klassisk, ung eller gammel. I undervisningen vil jeg prioritere dine ønsker og garantere relevant læring på dit niveau.

– Om undervisning i musikteori:
Hvis du er ved at forberede dig til en musikfaglig uddannelse (evt. med optagelsesprøve), eller hvis du blot er interesseret i musikteori, så kan jeg tilbyde undervisning i musikteori på op til MGK-forberedende niveau. Jeg vil gennemgå nodesystemer, akkordopbygninger, kvintcirklen, skalaer, harmoniseringsteknikker (herunder koralharmonisering) og funktionsanalyse. Vi vil også analysere klassisk og moderne kompositionsmusik, og i den sammenhæng vil jeg også fortælle lidt om den historiske baggrund for musikken samt de klassiske instrumenters egenskaber.

– Om undervisning i hørelære:
Hvis du er ved at forberede dig til en musikfaglig uddannelse (evt. med optagelsesprøve), eller hvis du blot vil styrke dine evner i hørelære, så kan jeg tilbyde undervisning i hørelære på op til MGK-forberedende niveau. I denne disciplin vil vi gennem lytteøvelser, sang og spil koble teoretisk forståelse med klanglig oplevelse. Vi vil læse noder og genkende rytmiske, melodiske og harmoniske mønstre. Det kan være intervaller, skalaer, akkorder, rytmer eller melodiske fraser. Vi vil lytte, synge og spille for at træne at koble det teoretiske med det auditive og kognitive, fordi det er en vigtig disciplin ikke bare at kunne læse noder, men også at kunne synge og spille dem. Vi vil også arbejde med nedskrivning og aflytning.

– Om undervisning i elektronisk musik:
Jeg har en passion for elektronisk musik, og meget af min inspiration kommer fra kunstnere som Aphex Twin og Ryuichi Sakamoto. Siden 2011 har jeg arbejdet med elektronisk musik på alle mulige måder, men først og fremmest i musikprogrammerne “Propellerhead Reason” og “Ableton Live”. Jeg ejer desuden både digitale og analoge synthesizere, som jeg dagligt arbejder kunstnerisk og kreativt med i forskellige musikproduktioner og egne kompositioner. Er du interesseret i elektronisk musik og synthesizere, så kan jeg tilbyde dig et grundkursus i programmering, lyddesign, lydbølgernes egenskaber, genrekendskab, analyseredskaber til elektroniske musik, indspilning, MIDI, kreativ idégenerering og meget andet. Jeg har desuden skrevet opgaver om technomusik og synthesizere i forbindelse med mit studie.

– Om undervisning i komposition:
Vil du gerne prøve at komponere din egen musik? Mangler du redskaberne til at komme i gang? Så kan jeg tilbyde et grundkursus i rytmisk og klassisk musikkomposition, som giver en bred forståelse for kompositionsteknikker og -metoder, genrekonventioner og musikhistoriske traditioner, men ikke mindst en mulighed for at arbejde kreativt og målrettet med dine idéer og ønsker. Jeg har selv flere års erfaring med at komponere, og jeg har særligt en interessere for moderne kompositionsmusik, filmmusik og elektronisk musik, men jeg holder også meget af den traditionelle, symfoniske musik. Vi skriver gerne på noder i hånden eller i nodeprogrammer som Sibelius, men det er ikke et krav for undervisningen. Jeg underviser for begyndere og op til øvede komponister.

50 pct rabat på introlektionen
Som ny elev får du altid 50 pct. i rabat på introlektionens første 30 minutter, hvis du efterfølgende køber mindst et 5-turs kort.

Underviser også hos dig?

Ja. Kørselsgebyr oven i prisen skal påregnes. Ellers foregår undervisningen i eget øvelokale.

Onlineundervisning

Lars L tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video. Der er ekstra rabatter ved onlineundervisning. Se nederst. Hvis du køber turkort online, skal alle lektioner som udgangspunkt afholdes online.
Læs mere...

Videoundervisning

Lars L tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Der er ekstra rabatter ved onlineundervisning. Se nedenfor. Hvis du køber turkort online, skal alle lektioner som udgangspunkt afholdes online. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 175 kr.
45 minutter: 250 kr.
60 minutter: 300 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Ved onlineundervisning er der ekstra rabatter at hente. Du kan ikke bruge onlinerabatten og så få fysisk undervisning. Se herunder.


RABATTER VED FYSISK UNDERVISNING
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.

RABATTER VED ONLINEUNDERVISNING
Enkeltlektioner: 5 pct. rabat
5 ture: indkassering af introrabat plus 5 pct. rabat.
10 ture: 10 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion+)
15 ture: 12 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 13 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 15 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Du er nu kun 1-2 minutter fra at komme i gang med undervisningen! Vi svarer dig inden for 24 timer på hverdage, så udfyld blot formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt :)

Skriv til Lars L og kontoret

Dit navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked