Lars P.

Akustisk guitar, Bas, Elbas, Guitar, Klaver for begyndere, Rytmisk guitar
Praktisk orienteret og struktureret underviser, der inddrager eleven.

Om Lars
Jeg har spillet guitar i 17 år, heraf mange år på Musikskole og til sidst Talentlinjen. Jeg havde musik på A-niveau i gymnasiet og har også i fritiden studeret musikteori. Jeg har spillet i bigband og andre bands i fritiden.

Om undervisningen
I undervisningen vil jeg lægge vægt på, hvad eleven gerne vil lære, uanset om det er at lære nye sange, musikteori, hørelære, improvisation, udtryk eller andet. Ofte vil det være godt at lære musikteori, hørelære, improvisation og udtryk sammen med en konkret sang, så man lære det i den rette kontekst.

Den første lektion
I den første lektion vil vi fokusere på, hvad du vil have ud af undervisningen, og jeg vil høre om dine mål og ambitioner. Vi skal også finde ud af, hvilken slags musik du gerne vil spille, så du synes det er sjovt at øve 🙂

Underviser også hos dig?

Ja, Lars kan også undervise hos eleven mod et mindre kørselsgebyr (aftales alt efter afstand). Ellers foregår lektioner i Eskebækparken, 8660 Skanderborg.

Onlineundervisning

Lars P. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Lars P. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 250 kr.
45 minutter: 325 kr.
60 minutter: 399 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Lars P. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked