Lasse H.

Trommer
Konservatoriestuderende og alsidig trommeslager, der underviser på alle niveauer.

Om Lasse:
Mit navn er Lasse, og jeg har spillet trommer og musik i snart 20 år. I mit univers er der ikke noget, der er rigtig eller forkert, fordi musik er et universelt sprog. Hvis man lærer det grundlæggende på sit instrument, så mener jeg, at man er godt kørende i forhold til at kunne spille sammen med andre.

Jeg har spillet i mange forskellige konstellationer, og jeg har undervist i mange år. Jeg går på Det Jyske Musikkonservatorium i Aalborg og færdiggør min kandidat i 2025. Jeg har spillet og dyrket mange forskellige stilarter og har rørt lidt af hvert, og for tiden er mit hovedfokus på rock, stoner rock, jazz og fri improvisation. Jeg er ret nysgerrig som person, men er måske også lidt old school, da jeg elsker at bruge papir, blyant og bøger i min undervisning. Et motto som jeg vil lærer dig nu og her er: Det er ikke svært, det er nyt.

Om undervisningen
I min undervisning vil jeg have fokus på at hjælpe dig med det, du har gang i, eller hjælpe dig med at komme i gang med at spille. Jeg er meget fokuseret på at give dig en god oplevelse og en følelse af, at du rykker dit niveau. Det kræver selvfølgelig, at du gør en indsats og gør dit bedste. Trommer er ikke det nemmeste instrument, men med de rette hjælpemidler kan du hurtig lære at forstå instrumentet. Vi vil sammen finde det rette læringstempo, der passer dig og giver mest mening for dig.

Vi vil i min undervisning dykke ned i følgende:

– Time
– Dynamik
– Teknik
– Groove
– Koordination
– Improvisation
– Metoder for øvning
– Imitation
– Trommenoder

Udover ovennævnte så har du også meget at sige. Hvis du har ønsker om noget specifikt, så kan jeg hjælpe dig med at finde den rette måde at øve det på.
Det vigtigste er, at vi har det sjovt sammen og kan dele glæden og passionen for trommerne og musikken.

Glæder mig til at høre fra dig 🙂

Underviser også hos dig?

Ja. Kørselsgebyr oven i prisen skal påregnes. Ellers underviser Lasse i Tousparken, 8230 Åbyhøj.

Onlineundervisning

Lasse H. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Lasse H. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 225kr
45 minutter: 300kr
60 minutter: 375kr

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Lasse H. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked