Lasse B.

Trommer
Kæft, trit og retning - er der ikke meget af hos Lasse ;-) Kun retning. Men ellers er der masser af humor og imødekommenhed. Lasse er seriøs, og det forventer han også, at du er.

Om Lasse
Lasse har haft et par trommestikker i hænderne, siden han var 3 år, hvor han fik sit første sæt. Hans forældre har spillet landevejene tynde i mange forskellige bands, så der var selvfølgelig let adgang til øvefaciliteter. Fra Lasse var teenager, fokuserede han næsten udelukkende på musikken, og han blev kandidatuddannet fra Aalborg Musikkonservatorium i 2018. Han har spillet i et væld af forskellige original- og kopibands, og han komponerer også selv musik. Lasse har en stor kærlighed til pop/rock genren, og hans spidskompetence på det område er at få idéerne på trommesættet til at lyde som en million og fungere overbevisende i livesammenhæng. Han har erfaring som kapelmester i flere sammenhænge og ved, at en kapelmester skal have det gyldne overblik over processerne i øvelokalet og have ansvaret for en god og struktureret øvesession, hvor rollerne fordeles og defineres bedst muligt, så musikken får optimale forhold for at shine.

Lasse er også rimelig velbevandret i den elektroniske verden. En moderne trommeslager bør være i stand til at mixe sit akustiske set-up med elektroniske elementer. SPD-SX, triggers, producering/afvikling af backing tracks, sequencers m.m kan derfor integreres direkte i undervisningen.

Om undervisningen

Lasse har undervist på 8 forskellige musikskoler igennem tiden, inden han er landet her på instrumentundervisning.dk. Han lægger vægt på, at det er lysten, der skal drive værket, ellers kan det være lige meget. Lasse tager derfor udgangspunkt i, hvad DU vil, og kommer ikke til at prakke dig noder eller en bestemt genre på, hvis det ikke er det, du vil. Hvis eleven ikke har en konkret ting, men bare gerne vil blive en bedre allround trommeslager og musiker, er Lasse fuld af inputs og nye vinkler, som I kan arbejde med.

Den første lektion
Hos Lasse starter I med en kop kaffe/the/saft, og så tager I en sludder om hvem du er, hvad du kommer fra, og hvorfor du vil gå til undervisning i trommesæt. Når du så har forklaret Lasse, at du vildt gerne vil spille vanvittigt hurtige gospel-fills, at du vil blive bedre til dobbeltslag,  at du vil arbejde med at holde tempo, eller hvad det nu kan være, så skal I have stikkerne i hænderne. Hos Lasse står der to trommesæt – et til hver. I begynder med at jamme lidt, så han kan få en fornemmelse af, hvor du er henne. Det kan I godt bruge ca. 10 minutter på, så der løsnes lidt op og I bliver trygge ved situationen. Dernæst begynder I selve arbejdet med det emne, du brænder mest for.

OBS: Lasse underviser kun 60 min. af gangen.

Underviser også hos dig?

Nej, Lasse underviser i sit øvelokale i 8800 Viborg.

Priser

60 minutter: 490 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Lasse B. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked