Lasse U.J.

Akkordeon, Akustisk guitar, Bas, Elbas, Guitar, Harmonika, Rytmisk guitar
Hyggelig underviser med erfaring inden for både metal, folk og jazz.

Om Lasse
Jeg har spillet med utallige musikere og har altid gjort mit bedst for at støtte de andre op, når de spiller. Det har været tilfældet i rock såvel som i jazz og folk. Jeg har spillet bas for metalbandet Chronicle fra 2013 til 2015. Udgav cd’en “Welcome the Darkness” på daværende tidspunkt sammen med dem. Jeg forlod dog bandet for at finde noget mere genrefrit. Siden da var jeg på Løgumkloster Højskole hvor det omhandlede jazz.

Om undervisningen
Lasse er selv blevet undervist af adskillige lærere og kender til adskillige måder at undervise på. Det er op til eleven, hvad der foretrækkes. Det vigtigste er at lytte til hinanden, når man spiller. Det kræver i virkeligheden så lidt at spille godt. Det helt store arbejde ligger i, hvordan man tænker omkring musikken.

Den første lektion
Det kommer helt an på eleven og vedkommendes ønsker. Eleven vil lære at trække vejret og få overblik over hvad man laver. Lasses motto er, at det er luften og stilheden mellem tonerne, der giver tonerne deres værdi.

Underviser også hos dig?

Ja, Lasse kan også undervise hos eleven mod et mindre kørselsgebyr (aftales alt efter afstand). Ellers foregår lektionerne på Blakshøjgaardvej, 9900 Frederikshavn.

Onlineundervisning

Lasse U.J. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Lasse U.J. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 200 kr.
45 minutter: 275 kr.
60 minutter: 350 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Lasse U.J. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked