Laurits S.

Elektronisk musik, Lydkunst, Musik- og lydproduktion, Studieteknik
Erfaren og pædagogisk underviser som ønsker at skabe trygge rammer for den kreative udvikling hos eleven.

Om Laurits
En stor del af min erhvervs- og kunstneriske erfaring ligger i projektet ”Tigeroak”, hvor jeg er komponist, producer og instrumentalist. Jeg har igennem forskellige projekter erfaring med formidling og pædagogik.

Jeg har omkring 5 års erfaring med produktion, komposition, mixing og udgivelse og har blandt andet været i cirkulation på P8 jazz.

I Tigeroak er vi næsten ude med vores første album, som delvist er blevet indspillet i Abbey Road studiet i London, hvilket giver mig en del erfaring med professionelt udstyr og indspilning.

Jeg har meget erfaring med formidling og pædagogik, blandt andet igennem mit medvirke i forskellige lyd- og kunstinstallationer.

Undervisning
I min undervisning vil jeg fokusere på at gøre arbejdet med elektronisk musik let og sjovt – og jeg vil hjælpe eleven igennem de problemer man nemt kan møde på sin vej. Jeg vil hjælpe eleven med at være kreativ med musik på en computer på en ubesværet måde.

Jeg vil både være i stand til at give kompositoriske værktøjer og råd som kan udvikle din tekniske og musikalske forståelse, men også hjælpe med f.eks. at opnå et godt mix. Dette gælder for både begyndere og mere øvede musikere.

Jeg vil primært undervise i programmerne Logic Pro X og Ableton.

Første lektion
I den første lektion vil vi gennemgå elevens ambitioner og inspirationer, og sammen tilrettelægge et forløb der kan udvikle elevens niveau.

Det er i min undervisning vigtigt at bevare og arbejde med elevens lyst til at skabe og producere musik. Derfor vil vi tilgå musikken med udgangspunkt i elevens ideer og ønsker.

Underviser også hos dig?

Ja. Kørselsgebyr skal dog påregnes.

Onlineundervisning

Laurits S. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 200kr.
45 minutter: 275kr.
60 minutter: 350kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Laurits S. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked