Liam L.

Tværfløjte
Respektfuld, nysgerrig og engageret underviser

Om Liam
Liam går på kandidatlinjen på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, hvor han studerer under Ulla Miilmann, 1. fløjte i DR Symfoniorkestret. Han har færdiggjort sin bachelor – ligeledes fra DKDM – i sommeren 2023, hvor han fik de højest mulige karakterer i alle performance-kategorier. Liam har spillet i forskellige orkestre og ensembler i Danmark og USA siden 2015 og har været til masterclasses hos Rune Most, Toke Lund Christiansen, Nicole Esposito, og andre. Liam har også været freelance fløjtelærer siden 2021, hvor han bruger meget af den pædagogiske undervisning, man får på konservatoriet. Som dansk-amerikaner har Liams baggrund og opvækst i USA været en stor del af hans musikalske baggrund. Han kommer oprindelig fra en lille by i Adirondack-bjergene i Upstate New York, hvor forholdet mellem naturens lyde og stilhed har været en stor inspiration for ham.

Om undervisningen
Det vigtigste for Liam er at undervise eleverne på en måde, hvor føler at de forstår den musik de spiller – at den er en del af dem selv, og at de kan være nysgerrige efter nye ideer og muligheder i musikken. Derfor kan Liam bedst lide at arbejde direkte med musikken i undervisningen med de tekniske øvelser tænkt mest som selvmotiveret hjemmearbejde. Han inspirerer selvfølgelig eleverne til at arbejde på de tekniske ting og giver strukturen for at øve på disse ting – hvilken øvelser vil være bedst at øve på, hvordan man øver dem, og nogle periodiske “check-ups” i timerne, altid med vægt på at skabe et trygt miljø. Det er også vigtig for Liam at respektere elevens musikalske personlighed og støtte deres egne ideer med musikken, med respekt for god stilistik og musikkens historiske/kulturelle/sociale baggrund. Rent praktisk lægger han mest vægt på tonekvalitet og at udvikle en mangfoldig lydprofil på fløjten.

Den første lektion
Den første lektion vil være mest for at lære hinanden at kende på en afslappende og tryg måde og for at finde vejen frem i fløjtelektionen – hvad planerne er, hvad vi skal fokusere på, osv. Den første lektion kommer meget an på, hvad eleven gerne vil have; der er ikke nødvendigvis behov for at fløjten bliver spillet på i den første lektion, men det vil være en god ide at medbringe den og noget musik for at Liam kan høre eleven den første gang.

Underviser også hos dig?

Ja, Liam kan også undervise hos eleven mod et mindre kørselsgebyr (aftales alt efter afstand). Ellers foregår lektionerne på Rosenørns Alle, 1970 Frederiksberg.

Onlineundervisning

Liam L. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Liam L. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 200 kr.
45 minutter: 275 kr.
60 minutter: 350 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Liam L. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked