Linda A.

Akustisk guitar, Guitar, Rytmisk guitar
Behagelig, rolig og detaljeorienteret underviser.

Om Linda
Jeg hedder Linda og jeg er sanger og guitarist. Jeg startede selv med at få undervisning i guitar for mange år siden, bare liiige for at lære de 3 basale akkorder. Men det blev til lidt mere!!!

Jeg har derefter udviklet mit guitarspil i form af at spille sammen med andre musikere. Nu tager jeg ud og spiller som solomusiker samt i et band. Alt det jeg kan i min fritid.

Jeg underviser i akustisk guitar – det kan både være spansk eller western.

Undervisning
Jeg vil fokusere på elevens niveau og motivation. Undervisningen skal være både sjov og inspirerende.

Eleven skal føle at der er en udvikling fra gang til gang; uden at føle sig alt for presset, da det er her mange opgiver/springer fra – ud fra min erfaring.

Hvordan man sidder rigtigt med en guitar, er også en meget vigtig faktor for at forblive motiveret. Og ikke mindst hvordan og hvor længe man øver sig fra gang til gang; her vil jeg komme med alle de tips og input jeg har erfaret selv.

Hvis – OG KUN HVIS – eleven er med på det, vil jeg gerne koble noget sang på så hurtigt som muligt i forløbet, da det giver nogle kæmpe fordele fx i den rytmiske indlæring.

Første lektion
Vores første lektion vil bestå af en helt kort præsentation af os begge, og af instrumentet (guitaren), så vi kommer hurtigt i gang med det som eleven er kommet for; undervisning og spil.

Jeg tilpasser mig den enkelte elev og lægger stemningen ud fra min fornemmelse af elevens personlighed. Så kører det …!

Underviser også hos dig?

Ja. Kørselsgebyr skal dog påregnes.

Priser

30 minutter: 200 kr.
45 minutter: 275 kr.
60 minutter: 350 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Linda A. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked