Linus H.

Bas, Elbas
Kreativ og imødekommende underviser.

Om Linus
Linus har spillet koncerter siden han var 12 år gammel og har været forbi adskillige genre såsom indie, funk, punk, progressiv-rock, beat, country og pop.

Han har turnéret i indland såvel som udland, og har gennem årerne tillært sig en masse erfaringer indenfor branchen, rollen som bassist, og hvad det helt grundlæggende vil sige at være bassist.

Linus er et meget imødekommende og åbent menneske, som tager tingene stille og roligt, og vil gøre alt hvad han kan for at få dig op at køre over bas.

Det vigtigste er nysgerrigheden, morskaben og personligheden, og han glæder sig til at dele ud af sine erfaringer og møde dig!

Undervisning
I undervisningen ligger Linus vægt på, at både elev og underviser er komfortable med undervisningen, og at der er et fælles mål med små lærerige udfordringer for eleven gang til gang.

Det er vigtigt at der er energi og tilstedeværelse under lektionen, men samtidig at have det sjovt.

Linus ligger grundlæggende vægt på sammenspil, groove, teknik, improvisering, basal teori og tålmodighed.

Første lektion
Vi vil i fællesskab finde et udgangspunkt, som vi derefter arbejder ud fra, for bedst muligt at kunne opnå dine behov og ønsker som elev.

Det er dine målsætninger vi skal ramme, og er du helt ny, så starter vi helt stille og roligt op og bygger langsomt mere og mere på i et tempo vi begge er enige om.

Er du derimod øvet eller har spillet i mange år, og bare mangler nogle fifs, så klare vi også den! Kort sagt, så danner vi et fundament og bygger derefter resten op.

Underviser også hos dig?

Nej, undervisningen foregår hos Linus.

Onlineundervisning

Linus H. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 150 kr.
45 minutter: 225 kr.
60 minutter: 275 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Linus H. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked